Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
23 Noi 2012, 15:46
Cumpar volan piele in stare buna,fara uzuri pronuntate,in patru spite,cel cu pilot automat (se poate si fara comenzile pentru pilot deoarece le am dar schimb volanul din cauza ca e uzat) pentru FF2 2005.Achit taxele de curierat si plata ramburs.Stima.
26 Noi 2012, 10:49
cu volanele e loterie, nu cred ca ai sa gasesti unul superb ca sa merite achizitia, cel mai bine mergi la un tapiter si iti pune piele de calitate, cea de la ford nu prea e stralucita. si atentie ca volanul in 4 spite fara pilot automat e diferit fata de cel cu butoanele de pilot, cel cu pilot avand lateralele mai umflate ca sa ascunda butonelele de pilot. bafta in continuare.
26 Noi 2012, 11:02
Vad asta,faza e ca daca vrei in trei spite gasesti pe toate drumurile si in stare buna.Cu pielea de pe volan ce sa spun ,am vazut volan cu 300000 de km in stare ....impecabila pe masina din Germania si cu 70000 facut varza pe masina de Romania,asta apropo de ideea "nu exista masini facute pentru romania".Cred ca voi apele pana la urma la ideea imbracarii in piele.Iar la butoanele de pilot ma refeream ca le poate opri omul ca eu le am pe ale mele in stare fff buna.Stima.