Cumparare

cumpar Ford Fiesta 2003/2004...

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

cumpar Ford Fiesta 2003/2004...

Mesajde florannce » 22 Mar 2006, 14:08

Hi

M-am hotarat sa intru si eu in clubul Ford....problema mea este ca inca nu am o masina :icon_biggrin: dar sper sa ma ajute cineva de pe aici ca sa ma pot alatura echipei "cu acte in regula".

Asadar....m-am gandit la Fiesta-deh...masina de femeie / pentru oras(Bucuresti...plin de gropi)
an 2003/2004... indicat ar fi diesel dar nu e o tragedie daca e pe benzina(pana in 80 000km diesel- 50 000 benzina).

Ce ma intereseaza este ca masina sa nu fie adusa din Germania (am un amic care se ocupa cu asa ceva si din ce am discutat cu el.... nu am incredere in masinile care se aduce de acolo cu kilometraje date peste cap, vicii ascunse...etc)
daca e primul proprietar ar fi cel mai bine.
restul optiunilor se discuta in functie de pret....si ar mai fi ceva- doresc sa o duc la un mecanic f bun de al meu inainte de a o cumpara.
Asadar...daca aveti/cunoasteti pe cineva interesat sa vanda Fiesta (in stare buna) .... ma voi alatura forumistilor

:icon_biggrin:
florannce
Incepator

Înapoi la Cumparare