Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
06 Apr 2008, 08:29
Cumpar sigla inscriptionata "FORD"..., mi-a rupt-o un nenorocit azi-noapte...

Astept oferte! Va multumesc!.
06 Apr 2008, 11:57
Fata/spate ... de unde e... noua!? sh?!
06 Apr 2008, 16:42
Este vorba de sigla din fata care acopera incuietoarea de la capota am specificat in celalalt topic de la sectiunea "Focus''... cineva a dat-o la o parte si a rupt-o fain-frumos asa ca masina arata ca c... acum... In aceeasi situatie se gaseste si un vecin de al meu care avea masina parcata langa a mea tot FF si tot azi-noapte... Daca a mai patit cineva lucrul acesta... ma gandesc aici la o modificare a sistemului de deschidere/inchidere a capotei in sensul ca sigla respectiva sa ramana fixa si astfel cel care vrea sa rupa din rautate sau distractie sigla sa nu mai poata face acest lucru iar pe viitor sa fiu scutit de astfel de neplaceri... nu de alta dar daca cumpar sigla, o montez si la putin timp mi se intampla din nou acelasi lucru... cred ca disper...

Cu stima, Florin!
06 Apr 2008, 17:34
se pare ca nu numai in buc se intampla kestii naspa..chiar si valcea e same bulshitttttttttttt..firar ma a ei de cultura a buruieniii.....Altceva nu pot sa semene si astia in taraa asta nenorocita
06 Apr 2008, 19:34
Poate auzi pe cineva care are asa ceva... fac cinste... deja disper... nu scap de una, ca dau de alta...
06 Apr 2008, 20:04
ai incercat la forcar???
06 Apr 2008, 22:00
Da, nici un raspuns, deocamdata... O sa merg maine si pana la reprezentanta Ford, cu toate ca imi este teama ca o sa aud un pret de o sa dau pe spate...
07 Apr 2008, 01:26
parerea mea..mai feriti-va de vecinii curiosi cum se deschide capota...

sau de copchii de la bloc...eu mereu ma feresc cand deschid capota si ii vad pe toti ca sunt curiosi ce fac eu cu cheia in mana prin fata
07 Apr 2008, 09:28
Prea multe gunoaie umane in tara asta!!! A rupto vreun nenorocit de taran sa o puna pe buldozer. Sa creada lumea ca are si el buldozer ford
07 Apr 2008, 10:54
Era un tip Ovidiu, din Oradea, nu mai stiu userul, care vindea chiar pe aici ceva legat de sigla, cauta poate mai ai nororc!
07 Apr 2008, 10:59
E m-am ganit bine si vreu sa imi instalez o camera sau chiar doua in masina!!!sa vad in caz ca se intampla care cum ce!!este singurul mod!
07 Apr 2008, 16:06
Mersi mult! Fac cinste! Astept un raspuns si pana diseara merg pana la cateva parcuri de dezmembrari poate am noroc...
08 Apr 2008, 07:26
Nu am gasit nimic...

Grila si sigla impreuna, noi, ajung la 200lei...

atat am reusit sa aflu...
08 Apr 2008, 08:20
Ai vb cu baiatu de pe linku respectiv???dc nu incearca pe
http://www.ebay.co.uk .. vorbeste cu maddogul el se ocupa
08 Apr 2008, 23:18
Am vorbit... Mai ramane sa vedem cum fac sa intru in posesia ei... E cale lunga pana la Cluj...
14 Apr 2008, 14:29
am si eu o sigla de dat. mocca ! doar ca e putin julita in partea de jos (a pupat un matiz).
daca o vrei si gasim o modalitate sa ti-o trimit... e a ta. deseara ii fac o poza sa o vezi.
14 Apr 2008, 18:34
asa arata sigla:
cum am mai zis, e putin zgariata, dar ... asta e.
mecanismul e intreg si merge perfect (arcusor, surub...tot tacimul). Masca are piciorusele de prindere rupte (deh, mecanici de Ro) si este si ea sparta.
- Fişiere ataşate
-