Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

ornament din jurul ceasului Mondeo MK3

22 Apr 2008, 20:24

Caut ornamentul din jurul ceasului de la Mondeo MK3 .Textura este cea de aluminiu (Mondeo ST).
S-a stricat dupa ce s-a varsat ambipur pe el :( . M-ar avantaja un pret sub cel de la reprezentanta (63 euro )

Imagine Imagine

Re: ornament din jurul ceasului Mondeo MK3

22 Apr 2008, 21:32

:(
Se exfoliaza vopseaua aia sau ce se intampla acolo ?
Daca e vorba de exfolierea vopselei, poate merita sa incerci sa ti-l vopsesti singur cu un spray de vopsea - argintie; sunt si care imita cromul. Pretul lor e intre 20 si 30ron.
Vad ca esti din Bucuresti, eu mai am ceva spray argintiu metalizat; nu-mi reusesc suprafetele mari cand vine vorba de vopsire, dar la dimensiunea pe care o are ornamentul respeciv, cred ca ma descurc. Mai bine decat arata acum tot va fi.. si ori te obisnuiesti cu noua imagine (vopsita) ori ai macar ceva mai mult timp pana sa gasesti altul.

Re: ornament din jurul ceasului Mondeo MK3

22 Apr 2008, 21:43

nu vreau sa revopsesc , oricum m-am obisnuit cu el asa ca e de ceva vreme :p .Dar de curand am aflat cat costa de la Ford , si ma gandeam ca poate e cineva care are asa cea , exact textura aceea. Daca nu e lafel nu se mai potriveste cu ornamentele de pe usi / schimbator de viteze.
Subiect închis