Eu le recomand cu caldura pt Romania.
Am un
SVE-22 de vreo 3 ani si am luat 2 radare (mai bine zis unul - si ala din vina mea)
Primul pentru ca am fost prost si nu am dat crezare detectorului cand suna ca disperatul [in afara localitatii] si am franat doar cand am vazut cu ochii mei masina de politie. Am reusit sa scad de la 170=>113. Asta era inainte de Cornu.
Apoi dupa cativa km in Nistoresti mergeam in spatele unei masini care avea detector normal pe bord si ne-a oprit pe amandoi un echipaj cu un Seat albastru. Al meu nu a sunat deloc, iar cel din fata mea nu a franat, deci pe semne ca nici al lui nu a detectat nimic.
In fine, i-am dat 300 de mii dar l-am intrebat pe politai, totusi, ce viteza aveam. Raspunsul a venit insotit de un ranjet larg: "aveati mult mai mult decat ar fi trebuit sa aveti". Cand am auzit imi venea sa-mi smulg parul de pe cap. E clar ca aia stateau cu radarul oprit, la spaga si opreau "ochiometric".
E drept, aveam vreo 120-130 in Nistoresti, dar tot ma simteam cumplit de pacalit si fraierit, desi, teoretic aveau tot dreptul sa ma amendeze.
Merg foarte mult la drum lung si mi-as lua oricand alt detector SuperCat - Yupiteru din seria noua, cum e cel din poza de mai sus.
Iar datorita faptului ca are detecteaza cu o banda mai putin decat toate celelate detectoare, ii scade mult nr de alarme false.
Inainte de asta am avut si Cobra si Whistler.
Uite site-ul importatorului aici:
http://www.yupiteru.ro/ Aveau sediul in Drumul Taberei, la parterul primului bloc de langa Munplast.
Cred ca cu un SVE-27R iti faci treaba.