Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

cumpar detector radar solar!!

03 Apr 2007, 22:19

ofer 200-300ron...depinde de model si stare..

nu este necesar sa fie neaparat nou...insa sa detecteze ce trebe ..si nu ozn-uri si caprioare...

astept oferte.

03 Apr 2007, 22:47

Acest topic se va muta la sectiunea "Cumparare". Daca sunt probleme, astept sa-mi semnalate prin PM.
Va multumesc!

04 Apr 2007, 07:30

Mutat la sectiunea Cumparare!

04 Apr 2007, 08:10

as vrea si io sa vad cum arata si cum functioneaza asa ceva ...

04 Apr 2007, 10:12

Simplu: beeep, beeep! :lol:

SAL

17 Apr 2007, 11:19

:evil:
Fişiere ataşate
261085713.jpg
550 RON
261085713.jpg (10.93 KiB) Vizualizat de 1938 ori
2969128_1.jpg
330 RON
2969128_1.jpg (5.63 KiB) Vizualizat de 1938 ori

17 Apr 2007, 11:29

buzunarele alea sunt ca sa pui in ele amenzile de la radarele nedetectate? :)

buzunarele alea..........

17 Apr 2007, 13:54

nu sunt buzunare ,ci arata ca panoul solar poate fi orientat in functie de cum il tii in masina

17 Apr 2007, 22:03

Asta e bun in Sahara...
Parca te aud: Ma duc maine la Brasov ca azi nu este soare si ma prinde radaru'... :lol: :lol: :lol:

26 Apr 2007, 07:01

Eu am asa ceva si func. binisor - respectiv filtreaza destul de bine alarmele false si in perioada cu soare zilnic nu trebuie incarcat deloc.
Insa - nu fugiti ff tare !! Eu am ramas pieton o luna, cu detector cu tot.
In oras e exceptional, in primele doua luni de la cumparare si-a scos banii.
( 450RON )

26 Apr 2007, 10:53

Eu le recomand cu caldura pt Romania.
Am un SVE-22 de vreo 3 ani si am luat 2 radare (mai bine zis unul - si ala din vina mea)

Primul pentru ca am fost prost si nu am dat crezare detectorului cand suna ca disperatul [in afara localitatii] si am franat doar cand am vazut cu ochii mei masina de politie. Am reusit sa scad de la 170=>113. Asta era inainte de Cornu.

Apoi dupa cativa km in Nistoresti mergeam in spatele unei masini care avea detector normal pe bord si ne-a oprit pe amandoi un echipaj cu un Seat albastru. Al meu nu a sunat deloc, iar cel din fata mea nu a franat, deci pe semne ca nici al lui nu a detectat nimic.
In fine, i-am dat 300 de mii dar l-am intrebat pe politai, totusi, ce viteza aveam. Raspunsul a venit insotit de un ranjet larg: "aveati mult mai mult decat ar fi trebuit sa aveti". Cand am auzit imi venea sa-mi smulg parul de pe cap. E clar ca aia stateau cu radarul oprit, la spaga si opreau "ochiometric".
E drept, aveam vreo 120-130 in Nistoresti, dar tot ma simteam cumplit de pacalit si fraierit, desi, teoretic aveau tot dreptul sa ma amendeze.

Merg foarte mult la drum lung si mi-as lua oricand alt detector SuperCat - Yupiteru din seria noua, cum e cel din poza de mai sus.
Iar datorita faptului ca are detecteaza cu o banda mai putin decat toate celelate detectoare, ii scade mult nr de alarme false.

Inainte de asta am avut si Cobra si Whistler.

Uite site-ul importatorului aici: http://www.yupiteru.ro/ Aveau sediul in Drumul Taberei, la parterul primului bloc de langa Munplast.

Cred ca cu un SVE-27R iti faci treaba.

ai scapat azi! NU mai inceca maine!

26 Apr 2007, 15:44

$1 scrie:$2u am asa ceva si func. binisor - respectiv filtreaza destul de bine alarmele false si in perioada cu soare zilnic nu trebuie incarcat deloc.
Insa - nu fugiti ff tare !! Eu am ramas pieton o luna, cu detector cu tot.
In oras e exceptional, in primele doua luni de la cumparare si-a scos banii.
( 450RON )

> potzi sa ai cruci imense, icoane sfintite si kiar popi in masina, daca alergi ca nebunul nimik nu te mai scapa!

10 Iul 2007, 13:49

=)) lol.
intr-un final mi-am luat un cobralau 9439 de 12 benzi...
si detecteaza...:radare,fum de tigara,usi cu senzori,benzinarii,plus k tiuie si vbeste ....
m-a salvat de cateva ori..isi merita banii....nu am gasit aici solar decat doar atunci cand deja il cumparasem pe acesta...
poate pe viitor o sa optez pe un solar...

ms pt sfaturi.

Re: cumpar detector radar solar!!

10 Iun 2008, 08:03

mi-au spart masina nenorocitii de ceva vreme...si am alocat buget din nou pt detector.
asa ca,daca are cineva detector solar de vanzare,as aprecia.

O zi buna!

10 Iun 2008, 08:52

da' unu modular nu vrei? nu k l-as da io pe al meu ...

10 Iun 2008, 20:38

nu stiu daca ma incadrez in buget,dar daca ai un pret orientativ..as fi recunoscator

10 Iun 2008, 20:41

aaaa, pai nu ma ocup io de comercializarea a astfel de device-uri ... io-s doar utilizator de BEL 975R (modular) pe care l-am luat de la un dealer de masini la un pret oripilant de mare ... da vezi ca-s niste furnizori de detectoare pe forum

11 Iun 2008, 07:36

ok.multumesc.ma interesez.
Subiect închis