sunt prezoane simple pt jante de aliaj, nu sunt mai lungi nu au nimic special, daca-mi amintesc bine masurasem 30mm lungimea filetului dar nu sunt sigur. Si da sub pretul de 7mil nu le mai dau pentru ca atat ma costa pe mine sa-mi iau jante pe 14

(tot sh) si anvelope am avut 205/50 r15, dar merg si 195 doar ca nu ai sa mai ai cauciucul cu mult iesit in afara jantei si vor fi predispuse la zgarieturi de marginea bordurilor. Ele au ceva zgarieturi din astea dar nu este nici una "urata" si una din jante a fost indrepatata dar nu se cunoaste aproape nimic si nu se simte deloc, eu merg de mult timp cu ea indreptata si nu am avut nici un fel de problema (precizez ca indreptata, nu sudata sau adaos de material) dar neavand cauciuc se poate verifica foarte usor
Dar cu siguranta nu vor veni pe focusul tau daca e in 5 prezoane........ ele au 8 gauri datorita faptului ca au doua dimensiuni de prindere
4X108 sau 4x114,3 depinde pe ce masina vrei sa le pui
dar in nici un caz nu se vor potrivi la 5 prezoane sau alte sisteme decat cele prezentate
posibilitati sunt... cu flansa sau alte inventii care dupa parerea mea nu merita facute