Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut covor portbagaj

28 Iul 2008, 10:24

Nu lasati bidoane cu motorina in portbagaj (mai ales daca nu au capac etans)!
Din cauza asta eu caut acum urmatoarele:
1. captuseala portbagaj (ceea ce este sub covor);
2. covor portbagaj;
3. capac locas roata de rezerva;
imi trebuie toate astea pentru mondeo din semnatura (deci este break, wagon, tournier)
exact in ordinea in care le-am enumerat.
nu conteaza daca sunt noi sau sh, importanta este starea - numai impecabile, mai ales captuseala de sub covorul din portbagaj trebuie sa fie demontata cu grija.
faceti-ma atent si pe private cu oferte daca nu mai dau de topic.
thx

Re: Caut covor portbagaj

29 Iul 2008, 20:06

stie cineva un mondeo care se dezmembreaza in bucuresti?

02 Aug 2008, 22:11

salut iti pot da pe cineva care e din pitesty ,are una bucata de mondeo aproape tot,piese din altul si multe alte,,produsele se pot livra si prin curier ori face 2 face in pitestu 108km ,si ajungi la el ,ff serios omul ,,am luat si eu de la el .

BURCEA MARIUS ...,,0731 632 682

03 Aug 2008, 10:53

merci badboy... am sunat la om chiar acum dar nu mai are ce ma intereseaza pe mine.
intre timp am fost prin stefanestii de jos la unul cu dezmembrari, gasit pe 4tuning... este incredibil, individul cerea pt obiectele respective (uzate si murdare) cate 100 euro/buc sau tot 100 euro toate, ca cica daca le mai vrea cineva ii descompletez "setul". un tzepar ca multi altii.
btw la forcar pretul lor de noi este intre 340 - mocheta si 440 - captuseala portbagajului.

03 Aug 2008, 15:31

iiii ...,omul asta BURCEa e de treaba ...,preturi mici ,claxon 50 ron,jenti 4 buc +cauciuc=250 euro,,si multe altele care la altii sunt o avere,,,de exemplu mie imi trebuia ABS ,,costa nou 54 milioane,,nou ,,si la omul asta l-am luat cu 150 euro ...,si arata ff bine si nu era ruginit ,nici murdar murdar,avea putin praf ca na ce vrei,,iar piesa cum i-am zis ca o vreau ,a doua zii o demonta dupa masina,,pluss ca mi-a dat cu tot cu conductele care ies din abs ...,nu am mai zis nimik ,,ca asa pomana ,si asa imi trebuie si mie o conducta ,ca avea filetul dus si trebuie sa strang cu moxul ......

lasa ca poate gasesty tu ,,dar sa il tii nr lui ca cine stie ai nevoie ...

ala tare 100 euro pt amarate de mochete ,lasai ca de aia nu au norok sa vanda ,se arunca aiurea cu banii si omul fuge,,mai mult de 150 ron nu ceream pe toate alea

03 Aug 2008, 17:20

asa e, se arunca astia cu preturile in totala necunostinta de cauza, nu fac nici un fel de raportare la preturile de magazin. japca!

08 Aug 2008, 15:52

up, un mondeo break la dezmembrat nu stie nimeni?

09 Aug 2008, 04:27

:))cu greu gasim pe aici pe langa casa ...,ca asa sunt dar la distanta si cine cumpara fara sa vada ce si cum

09 Aug 2008, 20:15

nu tin neaparat sa fie pe langa casa. daca stie cineva ceva despre un modeo la dezmembrare ma deplasez pana acolo - poate fi pitesti, ploiesti, buzau... dati-mi un pont!
pana la urma cred ca am sa fac si o oferta de achizitie comisionata... adica ma ofer sa platesc cuiva dintre colegi care stie un mondeo break care se dezmembreaza pentru ca acesta sa cumpere pt mine ce imi trebuie si sa mi le trimita ramburs. oricum, daca de exemplu se gaseste la cluj unul, ar trebui sa ma duc pana acolo si sa cheltui niste bani, nu?

09 Aug 2008, 20:47

daca te uitai la Mk1 vedeai mai de mult ca am unul pentru piese de vanzare. am ceea ce te intereseaza. suna-ma si stabilim cand sa ne intalnim. 0788222150

09 Aug 2008, 22:04

perfect de acord cu tine:
e adevarat ca nu m-am uitat la mk1; eu am mk3 si ma indoiesc ca se potrivesc chestiile astea de portbagaj de la a ta.
vad insa de prin alte posturi ale tale ca stii diverse locuri unde sunt dezmembrari. ai vreo sugestie pt mine?

11 Aug 2008, 16:32

incearca pe Mihai Bravu. S-ar putea sa gasesti ceva. Daca nu si ai drum spre :
- Urziceni - ai unul la iesirea spre Afumati si unul la Coserenu, ambele pe partea stanga
-Targoviste - unul aproape de Targoviste pe partea stanga
- Pitesti - unul aproape de pitesti pe partea dreapta a autostazii si unul pe centura pitestiului care iese spre Craiova
- spre Ploiesti parca se zic ca este unul sau doua dar nu mai stiu unde anume
Nu mai stiu sa-ti mai spun altele dar poate reusesti sa gasesti ceva. Si totusi nu cred ca difera tare mult covorul de la Mk1 la Mk3. merita vazut.

11 Aug 2008, 16:36

@vali_0572:
multumesc pt sugestii, am sa imi fac un drum cat de curand spre urziceni, urmand sa ajung si pe la targoviste. pe mihai bravu am fost, dar nu erau mkIII break la dezmembrare.
pe la buzau stie cineva ceva?

11 Aug 2008, 16:49

am inteles ca sunt si prin zona Buzaului cateva dar nu stiu sa-ti spun unde anume. contacteaza-l pe 83ked. el este din Buzau si poate te ajuta cu informatii

25 Aug 2008, 10:51

pana acum nu am mai gasit nimic. raman interesat atat de informatii cat si de oferte.
up

25 Aug 2008, 12:50

salut,,vezi ca am gasit 2 mondeo echipate ghia ,,berlina si au covorasele din porbagaj,una cel [putin am vazut eu,,caut pe forum la ...,,rubrica PIESE DE SCHIMB ,,si apoi la topikul ala facut de mine cu LUME LUME MONDEO 3 Dezmembrari si vezi pe la ultima pagina DGalexandru a dat el un nr de tel

25 Aug 2008, 13:04

coane, eu caut covoras de break... nu cred ca seamana cu cel de berlina. cu tipul ala am vorbit deja, tot berlina are la dezmembrat.

25 Aug 2008, 16:51

daca nu vrei va ti-l dau eu pe ala de Mk1

12 Noi 2008, 13:46

stie cineva un mk3 break la dezmembrare in bucuresti sau pe o raza de 100km? daca am o informatie sigura merg si la arad.
tot nu mi-am gasit ce-mi trebuie.
intre timp i-am mai intrebat pe cei care au postat anunturi de dezmembrare pe forum - poate aveti si voi aceeasi senzatie - nu vor sa vanda sau care-i chestia, poate nu-nteleg eu?!
de raspuns pe forum nu raspund, daca-i suni sunt total neseriosi. altii par a nu avea nimic din ce cauti. nush ce sa mai cred.
dau exemplul unuia din cluj, stie el care e, il sun, ma pune sa revin, nu mai raspunde la telefon. il gasesc in alta zi, zice ca sa astept pana dupa-amiaza, ca ma suna el. nici in ziua de azi nu a mai sunat, ii transmit urari de bine si carne in frigider pt atitudine.

12 Noi 2008, 17:24

vezi ca am deschis eu si DG ALEandru topic cu ,,dezmembrari mk3 ,pitesti,arges,,sunt vreo 4 mondeo la dezmembrat dar lipseste bord ,ceasuri butoane,etc cauta la piese schimb

12 Noi 2008, 19:31

am cautat dar nu am dat de topic. fii tu amabil te rog si da-mi un link.
daca insa e vorba de asta:
http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-979 ... in....html
ma las pagubas pt ca de asta vara ii tot sun si niciodata nu au ce-mi trebuie mie.

12 Noi 2008, 20:50

viewtopic.php?f=130&t=18688&hilit=lume+lume

vezi cauta la iei daca nu cauta tot pe dezmembrari ca eu am gasit in oradea o firma tot asa si aveau,da si garantie si factura sau bon si m-a intrebat vreti cu Esp sau fara

13 Noi 2008, 21:08

topicul asta se poate inchide. am gasit la niste tipi din arad foarte de treaba, mi-au trimis marfa in 24h si a fost si ieftin.
Subiect închis