$1 scrie:$2b]La ce pretentii ai o sa gasesti sigur, dar numai o anumita marca, chiar mai ieftin, si anume: LOGAN.

Daca gasesti ce cauti sa ne spui si noua cine a fost fraierul. Auzi si din 2004 incoace si cu 70000km la bord, si Euro IV, si motorina, si Opel sau Ford...
Scuza-ma dar nu am putut sa ma abtin...O sa gasesti ce vrei tu la banii astia, dar in doua usi, pe benzina, pe motorina poate sanse mai mari la banii astia sa fie Euro III,cu km foarte multi la bord adica peste 100 000km sau cu km putini, dar implicata intr-un accident ori schimbat calculatorul sau smecherit kilometrajul sau cu probleme serioase la motor ori la suspensii si in nici un caz inmatriculata in RO. In Germania poti sa gasesti poate chiar la 8000eu. dar cu adusul si inmatriculatul te mai costa cel putin o mie in plus. Daca mai pui cel putin o mie de eu. la cei 8500 este posibil sa gasesti ce cauti, nimeni nu va vinde o masina ca cea pe care o cauti tu decat daca este batut in cap sau are nevoie disperata de bani...

Uite ca se gasesc si oferte:
Salut. Te interesează un Ford Focus Hatchback?
Sunt al doilea proprietar..înaintea mea a fost maşina a lui Catrinel Sandu (dacă ştii vedeta...).
Are 73.000 km, albastru metalizat, motor 1.4 - 75 cp.
Dotări: dublu aer-condiţionat, servo-direcţie, ABS, airbag, geamuri electrice faţă, jante aliaj originale Ford, cauciucuri noi Firestone.
Aştept răspuns.
Si in caz ca nu stii sa citesti iti repet ca am zis de preferat motorina, euro 4 , opel sau ford, asta nu este o regula, accept orice masina care se incadreaza in banii astia daca imi place estetic si trece bine de test la o reprezentanta aleasa de mine.
O zi buna!!!