Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
09 Dec 2008, 16:28
salut. Sunt posesorul uni ford mondeo 2003. motor 2.0 Tdci 130cp. cred ca am o problema destul de complicata. masina scoate fum albastrui si nu are forta. am banuit ca e din cauza motorinei... mai aveam aprox 2 l in rezervor cand s-a intamplat.. primul mecanic mi-a zis ca poate fi vorba de injectoare. al doilea, care a pus-o la tester mi-a zis ca e vb de turbina. As vrea sa stiu mai multe pareri.
deci.. cred ca am nevoie de o turbina noua... spune-ti-mi va rog de unde pot face rost de una... cat mai ieftina:)...
10 Dec 2008, 18:25
daca turbina este de vina, atunci ea se poate reconditiona / curata(depinde cat de mare e problema) o curatare de turbina pentru focus 2 costa cam 250 lei. din cate stiu eu turbinele care se vand , nu sunt noi, ci reconditionate.
19 Dec 2008, 14:11
In caz ca te decizi, am turbina de vanzare pt motorul tau, noua, import direct de la fabrica din Germania, pret negociabil (in jur de 450 EUR) . Am fost nevoit sa o cumpar pt Mondeo meu, fabricatie 12/2003, pt ca mi se defectase modulul electronic care comanda turbina. Modulul l-am pus pe masina mea, asadar iti pot oferi doar turbina propriu-zisa, in caz ca modulul tau este de tip electronic si nu este defect.