Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
08 Oct 2006, 18:01
Vreau sa cumpar un Ford Mondeo, an 2003-2004, pe motorina daca se poate. Pret pana in 12.500 de euro. Ce am vazut pana acum pe net par dubioase, samsari, aduse cu o gramada de kilometri. Daca stiti ceva de incredere, pe cineva sa vanda o masina buna nu refuz ajutorul. Multam
08 Oct 2006, 20:35
eu voiam sa o dau pe a mea..dar acum au crescut preturile in germania si au crescut mult taxele la noi....mai bine meri pana in germania si iti iei de acolo ..si stii si ce iei
http://www.autohus.de
10 Oct 2006, 10:29
e valabila varianta cu Germania dar, din comoditate, incercam intai sa vad ce gasesc pe aici. Oare una la vreo 100.000 km facuti toti in Romania (luata de la reprezentanta) in 2-3 ani e mult mai obosita ca una de dincolo?
10 Oct 2006, 11:23
Am eu un prieten care are un Mondeo din 2003, TDCi, 116 CP.
O sa-l intreb daca-l vinde, desi nu parea foarte hotarit sa-l dea
10 Oct 2006, 11:54
Ok, mersi, desi Iasiul nu e mult mai aproape de Bucuresti decat Germania :icon_lol:
10 Oct 2006, 19:30
Fratilor, sa inteleg ca nu se mai vinde nici-un Mondeo prin tara asta si tot ce e la taraba are provenienta dubioasa? :icon_mad: Vreau Mondeo ca-i dati drumul la "firma" si eu nu o sa am dreptul sa particip. Nu se gaseste nimeni sa faca un gest de omenie si sa renunte la propria masina, indiferent cat ii e de draga? :icon_biggrin:
10 Oct 2006, 19:43
Stai frate ca nici n-am apucat sa-l intreb pe om daca vrea s-o dea
Iaca il intreb...
10 Oct 2006, 20:49
La fel am patit si eu cand mi-am luat masina, imi doream un A4 insa nu am gasit nimic de la propietar (de fapt gasisem unul singur de la un manelist :icon_lol: ) si unul din motivele pentru care am ales Fordul e si provenienta masini. Daca o aveam de cel putin un an as fi fost putin interesat (inca ma mai gandesc la A4 ala, desi si Mondeo imi place f mult) dar nu o am decat de 3 luni...
10 Oct 2006, 21:04
Nici nu credeam ca va fi atat de greu sa iei o masina sh buna si de a carei istorie sa fi sigur
10 Oct 2006, 21:17
asta vara era un Mondeo BELEA de vinzare pe la mine, pe la intersectia Budapesta cu Tineretului pret vreo 9800 EURICI ... recunosc ca nam mai vazut masina pe acolo de ceva vreme; daca o mai vad notez numarul de tel al propitarului si ti-l transmit
o masina SH de la astia care fac buy-back ai cautat?
vrei neaparat ca masina sa fie din bucuresti? ca io pot sa dau o intrebare in toti dealerii ford din romania, sa vedem daca gasim ceva
Adi
11 Oct 2006, 13:54
Multumesc Adispan. Nu tin neaparat sa fie din Bucuresti, dar aici am oarecum cele mai multe metode de verificare la dispozitie: computest, reprezentanta, poate chiar celebrul Laur, de care am auzit atatea. Am incercat si la dealerii din Bucuresti, dar deocamdata, cu o singura exceptie - unul pe benzina care nu ma prea incanta - nimic concret. Nu stiu, poate gresesc eu sau nu ma incadrez in pret, dar cred ca la banii de care ziceam ca sunt dispus sa-i dau, vreau sa gasesc un 2003 -2004, adika modelul nou si cu cate ceva pe el. Poate si de-aia e mai dificil. Am ceva promisiuni de la unii din Pliesti care aduc din Franta si primesc vineri 2 Mondeo. Ei zic ca sunt seriosi, le aduc pe trailer, au schimbate consumabile, cauciucuri, accepta orice test. Sa vedem. Merci inca o data si astept in continuare ajutor.
11 Oct 2006, 15:40
incearca sa cauti una din 2002 max 2003 ca la banii astia cam greut
totuis nu exclude varainta germania sunt atatia care se duc si aduc de acolo... daca tu esti asa de comod
11 Oct 2006, 18:03
Problema nu e comoditatea, e increderea.
11 Oct 2006, 18:56
poate si increderea, si timpul, etc. Ce sa fac, diviziunea muncii, unii aduc masini, altii le cumpara. :icon_biggrin:
12 Oct 2006, 14:52
eu am avut noroc .... am vazut un tip care pune masini de vanzare in fata blocului la mine
l-am vazut intr-o seara acolo... l-am intrebat daca aduce la comanda
a vwenit de 2 ori la mine
ultima data i-am dat 1000 de euro si acte sa aduca masina pe firma ..... am facut o hartie pt banii aia..... a venit omu cu masina care arata brici... desi avea ceva km arata impecabil inauntru....a adus masina sambata seara a zis ca daca pana luni nu imi place ceva la ea sau nu imi convine ceva imi da banii inapoi sau imi aduce alta... mie mi-a placut a venit omu luni dupa restul de bani si a fost ok... acum nu situ daca toti sunt asa dar eu pot sa iti dau nr lui de telfon si poti sa il suni nu cred ca ar fi o problema sa aduca masina la bucuresti
12 Oct 2006, 16:24
Multam Marius. Acum astept un raspuns de la Ploiesti si, daca nici de acolo nu iese nimic am sa te rog sa-mi dai telefonul tipului.
12 Oct 2006, 19:01
@stropa1975.. .erau ceva mondeo in targ la bacau... preturi ...destul de bune de la 9 mii si pana pe la 11 mii .... dar.... nu stiu.. nici n-am intrebat sa vad.... pur si simplu nu m-a interesat.... adica nu de la samsari.... ci poate gaseai un p.f. care pur si simplu o vindea.....nu stiu ce sa zic... Marius, n-ai vazut nimi prin targ candai fost?!?!
Bafta
26 Oct 2006, 21:50
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=34273#34273
sunt sigur ca ne-am putea intelege la pretz care este negociabil desigur.0720666605
01 Noi 2006, 18:03
Eu am luat-o de la
http://www.aaaauto.ro si a fost treaba foarte ok.Km.reali,consumabile schimbate,carte service,un singur proprietar,94500 km.Incearca acolo,dak nu o au pe stoc o aduc la comanda tot ce vrei tu
02 Noi 2006, 13:51
Gata. S-a rezolvat. Dupa o luna de cautari am gasit si eu masina pe care mi-o doream (sper). Luata de aici, reprezentanta, 100.000 km la bord, a fost a unui director, ingrijita, Ghia, 130 CP, jante de 18 (o sa ma omoare cauciucurile), din fericire am 10!!! de rezerva. Multam pentru sfatui si oferte. Ptr Severius: misto masina, sper sa gasesti cumparator cat mai iute. Am sa revin cu detalii in alte sectiuni. Se poate inchide topicul.
02 Noi 2006, 14:19
in cati bani ai luat-o?
02 Noi 2006, 23:02
12.500 euro