CUMPAR AUTO FUNCTIONAL LA SCHIMB CU:...
Va salut cu stima! As vrea sa vand urmatoarele: laptop Fujitsu Siemens Amilo model labs037(cel putin asta scrie pe spate... ), fabricat in Germania, l-am cumparat din Munchen acum 2 ani, bonus geanta pentru el. Bateria e consumata, in rest am avut mare grija de el, nezgariat, neimprumutat, il vand de mare nevoie dar asta e, dupa cum o sa explic 2 randuri mai incolo!
Camera video Sony cu caseta HI8, o dau impreuna cu 4 casete si geanta, fabricatie Japonia, cumparata tot din Munchen in 2005, folosita fix 5 ore exact dupa cum reiese din datele inregistrarilor de pe casete, 2 nunti, 3 botezuri si mare parte din traseul Cherbourg-Roslaere pe mare!
Si ultimul e un Playstation 2 pe care l-am luat din Viena in noiembrie anul trecut, am bineinteles toate actele si de la el si de la celelalte, il dau cu 9 jocuri originale, fotbal, hochei si cev araliuri, ma uit si va spun exact.
Ideea e ca m-am angajat la Otopeni la sol, agent handling si lucrez in tura de noapte, nu am cu ce sa ajung si le-as schimba bucuros cu un Oltcit, Lada sau Dacie veche functionale!
Daca sunt amatori pentru cumparare, preturile sunt:
-Laptop 600 RON
-Playstation 250 RON
-Camera video 300 RON Cine le ia pe toate mai discutam un pic!
Multumesc si numai bine tuturor!
Iata lista cu jocurile:DTM Race Driver 3, Fight Night Round 3,NHL 2003, Tourist Trophy(moto), Winter Games 2007, Pro Evolution Soccer Management, Toca Race Driver, FIFA 2007, NBA 2007
Camera video Sony cu caseta HI8, o dau impreuna cu 4 casete si geanta, fabricatie Japonia, cumparata tot din Munchen in 2005, folosita fix 5 ore exact dupa cum reiese din datele inregistrarilor de pe casete, 2 nunti, 3 botezuri si mare parte din traseul Cherbourg-Roslaere pe mare!
Si ultimul e un Playstation 2 pe care l-am luat din Viena in noiembrie anul trecut, am bineinteles toate actele si de la el si de la celelalte, il dau cu 9 jocuri originale, fotbal, hochei si cev araliuri, ma uit si va spun exact.
Ideea e ca m-am angajat la Otopeni la sol, agent handling si lucrez in tura de noapte, nu am cu ce sa ajung si le-as schimba bucuros cu un Oltcit, Lada sau Dacie veche functionale!
Daca sunt amatori pentru cumparare, preturile sunt:
-Laptop 600 RON
-Playstation 250 RON
-Camera video 300 RON Cine le ia pe toate mai discutam un pic!
Multumesc si numai bine tuturor!
Iata lista cu jocurile:DTM Race Driver 3, Fight Night Round 3,NHL 2003, Tourist Trophy(moto), Winter Games 2007, Pro Evolution Soccer Management, Toca Race Driver, FIFA 2007, NBA 2007
"...Un fleac!.....M-au ciuruit!..."
'...Nu credeam ca doare asa..."
"...Pistruiatule...da-i banii astia profesoarei de istorie...si spune-i sa ma ierte ca am uitat sa-i las pe noptiera..."
"...Andrei...ai patit ceva, Andrei?!?..."
'...Nu credeam ca doare asa..."
"...Pistruiatule...da-i banii astia profesoarei de istorie...si spune-i sa ma ierte ca am uitat sa-i las pe noptiera..."
"...Andrei...ai patit ceva, Andrei?!?..."
- FLICOFLEC
- Incepator