Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
29 Ian 2009, 18:50
Va salut pe toti si multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu niste informatii despre unde pot gasii piese de schimb second hand pentru un Ford Explorer.Am nevoie de o fuzeta stanga fata si o ascula superioara tot stanga fata.Am fost lovit de un "un sofer" care a fugit de la locul accidentului si nu am de unde sa-l iau pentru ca avea numere de germania si nu am putut sa le retin ca era noapte si mai si ploua.CASCO nu am asa ca trebuie sa mi-o repar singur si la service FORD nici nu ma gandesc sa apelez ca imi iau o carua de bani.Cine are vro idee sa ma contacteze aici sau pe mail catalin_andy1981 sau tel 0767917817 va multumesc si bafta tuturor
29 Ian 2009, 19:21
Salut,cred ca s.ar rezolva mult mai repede problema,daca ai posta aici 2 poze cu cele 2 piese deteriorate,eu de exemplu am foarte multe piese de Ford,de la terte persoane,dar nu le cunosc cu strictete pe toate de la ce masini sunt,deci poze si poate o rezolvam.Sanatate.
29 Ian 2009, 21:28
Multumesc pt sfatul de a posta cele 2 poze cu cele 2 piese deteriorate dar nu am cum pt ca ele sunt inca puse pe masina si nu as putea decat sa fotografiez tot ansamblul de piese pe care se afla roata si nu ar intelege nimeni ce vreau.Masina merge inca,dar roata fata stanga are unghiul putin "sucit" tocmai din cauza fuzetei care si-a modificat unghiul obtuz in usor ascutit.Acesta fuzeta nu se poate repara,ea este o piesa turnata din fabrica facuta dintr-un aliaj de otel special.Ea trebue schimbata si as vrea o piesa second pt ca una noua costa vro 2000 ron (fuzeta) si 1500 ron (bascula superioara) iar masina este din 1996.Nu cred ca se mai merita sa bag multi bani in ea tinad cont ca eu am cumparat-o cu 9000 E iar acum daca ar fi sa o vand,pe praful asta nu cred ca-mi mai pot recupera decat maxim maxim 4-5000E.Este o masina f solida,confortabila si sigura,si tin la ea,de aceea si-mi doresc sa o repar (oricum bani de alta nu am) dar imi doresc sa fac asta la un pret rezonabil.Consider ca nu se mai merita sa bagi multi bani in masini,tinand cont ca pe zi ce trece prioritatile noastre sunt altele.Oricum va multumesc ca mi-ati citit postul.Orice sfat este binevenit si ma bucur ca fac parte din clubul dvs.Bafta tuturor
29 Ian 2009, 22:03
Am avut impresia ca ai directia demontata,eu stiu ceea ce vrei dar eram curios sa vad conformatia pieselor,eu am indreptat cu "autogenul" la un amic si bari stabilizatoare,fara a face fisura in material si nu vad de ce nu ai putea sa faci si tu aceeasi chestie la un tinichigiu,odata ce nu sa rupt la accident,inseamna ca nu e casant.Sanatate.
30 Ian 2009, 00:35
mi-ai dat o idee foarte buna, o sa incerc asa si o sa te anunt daca a mers, merci
30 Ian 2009, 00:45
Sigur se poate rezolva,important este sa gasesti omul potrivit,care in momentul in care se apuca de lucrare sa nu.l mai strige inca 10 insi la poarta.Fii optimist.
30 Ian 2009, 09:04
merci de incurajare