Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

caut plafoniera (lampa interior)

10 Dec 2008, 13:37

caut plafoniera (lampa de interior) din dezmembrari sau alte surse, cu tot cu instalatie (cablurile de alimentare si mufa care intra in lampa)...
multumesc

Re: caut plafoniera (lampa interior)

16 Ian 2009, 17:29

pentru ce marca de masina? :-??

16 Ian 2009, 20:23

cea din poza .... mondeo 2004...

26 Ian 2009, 20:13

gata nu mai caut ! am rezolvat ! cam asa arata ...
Fişiere ataşate
IMG_9623.JPG
IMG_9620.JPG
IMG_9618.JPG
IMG_9612.JPG

28 Ian 2009, 10:15

de unde ai luat lampa?

28 Ian 2009, 10:27

am fost cu masina inr-un service la sorinmondeo pt revizie si intrebandu-l daca are vreo plafoniera sau de unde pot face rost mi-a oferit-o pe asta la un pret mai mult decat modic ....
vineri mai am un drum la el ... ii pun o intrebare daca mai are si iti dau un raspuns aici...

03 Feb 2009, 15:57

am eu lampa simpla (fara acele spoturi de citit) , cu suport de ochelari (incomplet) cred ca azi am sa-i fac o poza ... daca e cineva interesat ... :-"

03 Feb 2009, 16:56

se pare ca am fost singurul norocos ... sorin nu mai are plafoniere ...

03 Feb 2009, 23:36

$1 scrie:$2m eu lampa simpla (fara acele spoturi de citit) , cu suport de ochelari (incomplet) cred ca azi am sa-i fac o poza ... daca e cineva interesat ... :-"

Era vorba de plafoniera din spate.

04 Feb 2009, 12:20

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m eu lampa simpla (fara acele spoturi de citit) , cu suport de ochelari (incomplet) cred ca azi am sa-i fac o poza ... daca e cineva interesat ... :-"

Era vorba de plafoniera din spate.

Este la dezmembrari la Letcani, langa Iasi. Am vazut eu acolo. Da nu se aseamana cele doua ? eu nu am in spate, de asta intreb
Am vrut sa-mi montez, dar e prea mare deranjul din cate am inteles ... dat plafon jos ... decupat, etc ...
Bafta!...

04 Feb 2009, 17:00

depinde de curaj si indemanare ...
eu nu am dat plafonul jos ...
am demontat doar :
-suportul de plastic din spate de la stopul de frana situat sus la luneta,
-plafoniera din fata cu tot cu suportul de ochelari (se da jos in 5 sec - multumita bunului amic titocus care m-a indrumat telefonic tocmai de la cluj si nu in ultimul rand cu ajutorul lui dgalexandru care si-a montat ceva asemanator pe masina lui si a expus pasii pe forum ),
-am trasat foarte atent (dupa 11 masuratori cu ruleta , rigla etc ) conturul noii lampi (mentionez ca am testat mai intai "terenul" cu un ac pe care l-am introdus prin tapiterie pt a vedea distanta care este pana la tabla si a compara cu lampa)
-facut gaura cu cutter si precizie chirurgicala
-apoi am tras fire (cu papuci, izolatie ..toata gama) de la instalatia plafonierei din fata spre noua gaura :D
-facut proba ...
-montat tot la loc si a iesit ce am aratat mai sus in poze.
timp aproximativ: 1h.30min

04 Feb 2009, 20:51

foarte , foarte , foarte interesant !
.... poate mi-as face si eu curaj sa las masina pe mana cuiva :))) ca eu nu prea am treaba :)))
bafta ;)

04 Feb 2009, 21:17

eu am plafoniera fata, dar e un model cu un singur bec si e cam chir. m-ar interesa ceva de genul celei cu spoti sa o pun in locul celei din fata, iar pe cea din fata sa o mut in spate.

20 Mar 2009, 14:33

Ma intereseaza o plafoniera fata cu spoturi de lectura pentru Ford Fusion, daca aveti va rog o poza si pretul. Multumesc.

22 Mar 2009, 19:22

$1 scrie:$2a intereseaza o plafoniera fata cu spoturi de lectura pentru Ford Fusion, daca aveti va rog o poza si pretul. Multumesc.

am doua sau trei lampi de plafoniera identice cu cele din pozele de pe acest topic

22 Mar 2009, 19:34

modele de plafoniera cu spoturi de citit pt FATA sau SPATE ?

23 Mar 2009, 12:22

Plafoniera solicitata este pentru fata . MULTUMESC

23 Mar 2009, 14:09

si pe mine ma intereseaza o plafonierea cu spoturi de citit ptr fata. daca are cineva, sa imi dea un PM.
Subiect închis