Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
22 Ian 2009, 13:27
Am un Ford Focus 2004 (model 2001) 1.8 TDDI 75CAI combi
Nu mai merge motorasul de la geamul electric la usa din fata stanga. L-am desfacut de vreo 3 ori si am mai intins arcurile de la perii si a mai mers cateva luni. Am incercat sa pun alte perii dar erau mai negre decat cele originale (Ale mele sunt rosiatice, au mai mult cupru) si mergea foarte incet asa ca le-am pus inapoi pe cele vechi. Am vrut sa cumpar un motoras nou, dar pretul este de 1000 lei.
Cel mai convenabil ar fi sa cumpar doar periile, dar nu cred ca vinde nimeni separat.
Daca stiti pe undeva un motoras (sau perii) va rog dat-mi de stire.
De asemenea ar fi util daca stie cineva cum pot gasi codul de catalog al motorasului.
24 Ian 2009, 12:27
daca poti pune o poza cu el sa-mi dau seama cum arata poate te pot ajuta...
24 Ian 2009, 13:12
va rog ajutatima si pe mine...nu mai functioneaza geamul electric sofer...a pocnit ceva si se invarte motorasul in gol fara sa deschida geamul..
30 Mar 2009, 16:19
@ adytoader
Daca mi-ai putea spune cum ai dat jos motorasul de pe usa, ti-as fi recunoscator.
Am reusit sa ma prind si sa demontez totul pana la buretele de izolatie de pe scheletul usii,
dar cum nu m-am prins cum se da jos motorasul nu am desfacut prea mult din burete (am vazut doar vreo 2 suruburi cu care e prins de schelet).
A, si eu am problema cu motorul cred, pentru ca de la butonul de comanda pe firele alb si galben merg la actionare 12 V spre motor.
30 Mar 2009, 17:59
Din cate tin minte trebuie dat jos difuzorul, buretele l-am dezlipit (are un fel de mastic) iar la sfarsit l-am lipit la loc. Motorasul are o mufa pe care o poti scoate afara si sa vreifici daca vine tensiune. cand tii apasat. Daca nu vine tensiune nu mai desfaci motorasul, e de la butoane. Daca vine tensiune tre sa desfaci motorasul. Dai jos vreo 3 suruburi care tin un schelet metalic de care e prins motorasul si cremaliera lui. Apoi trebuie sa dai jos 4 suruburi de la motoras si demontezi doar carcasa de metal respectiv rotorul. Rotorul il rasucesti si iese afara. Nu merita sa dai jos si cremaliera, e cam complicat. E posibil sa fie tot periile
01 Apr 2009, 10:53
Legat de pret, la dezmebrari am gasit cu 400 RON motoras plus macara (cica numai asa se dau).
Iar motoras nou la magazin era vreo 150-200 RON.
01 Apr 2009, 15:54
0726444372
AM NUMAI PIESE NOI
LA MOTORASUL TAU NU GASESTI DECIT CU SINE CU TOT(MACARA)
EU AM NOUA CU GARANTIE 12 LUNI LA PRETUL DE 483.5 RONI
TI-AM ATASAT SI O POZA
- Fişiere ataşate
-

01 Apr 2009, 16:00
vezi la forcar pt unul nou..ai si reducere

...sau cauta unul SH pe ebay sunt mai scumpe ca noi motorasele