Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut ornament roata Mondeo / radio cd

07 Apr 2009, 08:44

Caut capacul cu sigla ford ,(A) de la roata din imagine , sau numai emblema (B) .
Caut radio cd original pt inlocuit cel din imagine / sa poata prelua si comenzile de volan . Oferta rezonabila ! :D ( cel din poza nu scoate semnal pe boxele spate dar nici nu le afisajeza din butonul FADE/BAL . Din acel buton nu se regleaza decit balansul !?)
Fişiere ataşate
roata Mondeo.jpg
radio cd.jpg

Re: Caut ornament roata Mondeo / radio cd

07 Apr 2009, 09:15

iti recomand asa ceva: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... &sk=t&sd=a
pretul e de 250 ron din cate vad (adica nu mai gasesti nicaieri la pretul asta :D) si userul a fost foarte serios cand am apelat la el.

07 Apr 2009, 11:47

$1 scrie:$2ti recomand asa ceva: viewtopic.php?f=130&t=19086&st=0&sk=t&sd=a
pretul e de 250 ron din cate vad (adica nu mai gasesti nicaieri la pretul asta :D) si userul a fost foarte serios cand am apelat la el.

L-am intrebat si a spus ca nu merge ! :(( N-am inteles de ce , ca doar pare tot trapezoidal !

07 Apr 2009, 12:00

pai nu mai inteleg nimic. tu ai mondeo mk3 si ala e tot de mondeo mk3. este trapezoidal, trebuie sa fie "perfect fit". astea sunt toate unitatile ford: http://www.caraudio-service.ru/shtatniki-ford.html si trebuie sa se potriveasca.

07 Apr 2009, 12:33

nu merge ptr ca are fata inclinata

07 Apr 2009, 12:41

greseala mea, nu stiam ca mai e si variabila asta. sper sa iti gasesti in alta parte.

07 Apr 2009, 15:50

Poate apare .ceva ... Am studiat pozele si sa mor de vad ceva inclinat ! :D Bine , am si ochelari , dar chiar nu vad diferenta . :-/ ...

07 Apr 2009, 17:08

:D este inclinat,m-am intalnit cu multi si l-am probat,intra in locas
in partea de jos se lipeste de masca iar sus ramane inafara

07 Apr 2009, 17:27

$1 scrie:$2D este inclinat,m-am intalnit cu multi si l-am probat,intra in locas
in partea de jos se lipeste de masca iar sus ramane inafara
Te cred . Poate ar fi fost mai bine sa pui o poza cu el si bordul cu care se potriveste ...se eliminau discutiile si intrebarile interminabile .

10 Apr 2009, 08:42

viewtopic.php?p=425362#p425362

16 Apr 2009, 19:45

Rezolvat problema cu cd-ul .
In continuare caut capac / capace roti ....

17 Apr 2009, 07:14

O intrebare : cd-ul 6000 de pe mondeo , ce impedanta are la iesire ? 4 ohmi ????

17 Apr 2009, 14:46

Da.Si un raspuns pt toata lumea care vrea sa-si schimbe cd playerul.CD6000 si SonyCD sunt diferite chiar daca sunt tot de pe Mondeo facelift.Pt a schimba unul cu altul trebuie schimbata consola centrala pt ca e un pic diferita,chiar daca la prima vedere nu pare.Modelul Sony din cate stiu eu vine cu dotarea Ghia,sau superioara.In concluzie,nu merge..
Fişiere ataşate
consola SonyCD.jpg
consola CD6000.jpg

17 Apr 2009, 21:41

Acum este clar , se vede diferenta . Nu cumva daca pui Sony , trebuie doar masca / rama trapezoidala din jurul lui ??? Parca restul este identic , sau rama din jurul cd-ului este bucata intreaba cu restul ?

17 Apr 2009, 21:51

Rama din jurul cd-ului e de fapt chiar fata acestuia.Diferenta mai e insa si in interiorul consolei,la sistemul de prindere a cd-ului si din cate stiu difera si adancimea.Aveam niste poze,dar nu o mai gasesc decat pe cea cu consola pt cd6000.Poate te ajuta cu ceva..
Ps:restul e identic,deci iti trebuie doar consola
Fişiere ataşate
22.jpg

17 Apr 2009, 22:47

sal.am eu ornamentele de la roata dak te mai intereseaza.sunt originale ford

18 Apr 2009, 08:39

$1 scrie:$2al.am eu ornamentele de la roata dak te mai intereseaza.sunt originale ford
Ai un mp !

18 Apr 2009, 16:24

Ma intereseaza si pe mine un capac de asta. Ai rezolvat pana la urma?

18 Apr 2009, 19:17

$1 scrie:$2a intereseaza si pe mine un capac de asta. Ai rezolvat pana la urma?
Inca nu ! Mai sap ! :(

01 Mai 2009, 07:23

download/file.php?id=39103&mode=view :( Chiar nu se gaseste un capac de acest tip ??????

01 Mai 2009, 18:12

Daca e asa ca cel de mai jos,atunci sa stii ca sunt o gramada pe ebay.M-am uitat chiar acum,uite un link http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Ford-Allo ... %3A50.Poti ruga pe cineva de pe forum sa ti-l ia,ca sunt atatia baieti seriosi care comanda de pe ebay.
Fişiere ataşate
!BQse6,w!mk~$(KGrHgoH-EYEjlLl0H2jBJ6PJr!mPw~~_1.JPG
!BQse6,w!mk~$(KGrHgoH-EYEjlLl0H2jBJ6PJr!mPw~~_1.JPG (8.87 KiB) Vizualizat de 2051 ori
Subiect închis