$1 scrie:$2arerea mea: PDA-ul e bun pt navigatie, detectorul pentru detectie radare.
Salutare. Scuze ca am fost plecat atat.
De acord cu tine, sa stii. Cel putin pentru moment.
Eu am zis, nu sustin ceva concret deoarece am citit ceva, in fuga. Nu ma interesa si asta a fost. Ca o fi o treaba de viitor, ca o fi chiar in probe, ca o fi existand deja, naiba mai stie.
Nu mai stiu ce site era.
Cert e ca "mancau" ceva de genul ca satelitul, softul lui, depisteaza o emisie tip RADAR intr-o locatie care nu mai emitea asa ceva. El o baga la "noutati" si softul de pe aparatul tau, sau altceva, se hotaraste sa-si spuna ca e RADAR si te anunta. Sau ca e drum in lucru, sau accident, ma intelegi?
Ramane sa vedem ce e cu treaba asta pe viitor. Nu m-a interesat si de asta nu stiu ce e de capul ei. Nu am nici sistem de navigatie, nici PDA. Acum am un "smartphone" la care am luat un modul GPS si am sa vad ce soft am sa pun pe el. Dar ceva mai mare, ca pentru masina, tot imi iau. Telefonul e fain ca oricum il tii la tine si il folosesti cand apare o ocazie. Un PDA il folosesti mai rar, ca pieton.
Detectoarele de radar fac treaba in zone cu trafic mai mic. De obicei in zone aglomerate sunt multe benzinarii si alte surse de emisii care il inebunesc. Asta e nashpa. El de detectat detecteaza, dar nu mai stim ce si unde.
Chestie rara.
Pe drumul dintre Constanta si Tulcea sunt niste stalpi de inalta tensiune. Imensi. Care "te conduc" cativa km buni. Niciodata nu mi s-a mai intamplat ca detectorul sa intre in "LASER". De 2 ori am trecut pe acolo in interval de o luna. La fel. Oare de ce ?
In Franta a mai facut odata.
A, si voua va detecteaza detectoarele altora din trafic ? Si asta e enervant. Trece unu pe langa tine, hop, tzipa cu un nivel de 2-3-4 din 9. Si cand toata treaba se intampla inaintea unei curbe ... .
Bafta.