Cumparare

capac de plastic pentru o janta model Wolf 17"

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

capac de plastic pentru o janta model Wolf 17"

Mesajde Twice Focusx » 21 Iun 2009, 23:47

Salutare la voi, caut si eu un capac de plastic pentru o janta model Wolf 17", tin sa deschid acest subiect nu numai ca am nevoie de acel capac dar mai ales sa trag un semnal de alarma pentru toti cei care isi lasa masinile la tot felul de service-uri unde oamenii pentru un leu sau 2 ar vinde si haina de pe ei. asa am patit si eu cu acest capac , am dus masina la un service , am lasat-o cam 5 zile dupa care am luat-o cu probleme mai grave decat am lasat-o plus ca acasa cand am ajuns cu masina am observat ca imi lipseste acel capac mic din centrul jantei din plastic mentionez ca de pierdut nu aveam cum, plus ca se vad urme de zgarieturi pe janta probabil cum s-a chinuit sa il dea jos, va rog daca aveti un asemenea capac anuntati-ma la id twice_88@yahoo.com merci fain
Fişiere ataşate
P6220074.JPG
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Iun 2009, 23:59, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu, sectiune
Twice Focusx
Incepator

Maşina: Ford Focus
VIN: 15465464564513413

Înapoi la Cumparare