Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
20 Mar 2009, 19:22
vreau sa cumpar o turbina ieftina pentru a efectua un experiment pe un motor diesel!
23 Mar 2009, 17:40
chiar nu are nimeni o turbina?
23 Mar 2009, 17:49
Poate daca ai da mai multe detalii despre ce ai nevoie si pentru ce...
24 Mar 2009, 08:33
Vreau sa o montez pe un motor diesel de 2300cmc atmosferic, simplu ca sa vad ce se intampla! am auzit ca se pot topi pistoanele, se poate rupe arborele si multe altele dar nu am vazut niciodata fapte concrete si credeti-ma ca am rascolit tot internetul si nu numai!
Acest motor imi permit sa il stric pt ca oricum vroiam sa il schimb dar inainte de toate astea vreau sa montez pur si simplu o turbina ca sa vad ce se intampla!
24 Mar 2009, 22:03
iti dau turbina cu 100 euro
am luat de pe ea modulul electronic!
se poate folosi bine pt experienta, comandata cu mana!
eu am avut electronica defecta si cu 1000 euro am luat una completa, cu fier cu tot, ca numai as ao vand hotii astia de la ford!
din pacate peste tot e asa, si in tara si afara!!!
24 Mar 2009, 22:57
daca nu te superi , niste poze cu turbina poti sa pui ca sa pot sa imi dau si eu seama cam cum e?
17 Apr 2009, 15:08
alte oferte?
17 Apr 2009, 15:26
Regret ca nu ne.am putut intalni ieri,ai rabdare sa treca sarbatorile,oricum nu poti lucra nimic in aceste zile si saptamana viitoare,vii si iti dau eu o turbosuflanta de VW TD,la suma de 200 ron.Problema este ca o sa fii obligat sa faci o flansa de prindere,pe strung,care apoi o vei suda cu electrozi de inox.
18 Apr 2009, 09:40
ok mersi mult! dupa sarbatori o sa dau o fuga pana in Alexandria sa iti fac o vizita!
19 Apr 2009, 22:54
Daca nu ai si pompa de injectie pt turbo nu o sa obtii mai nimic in plus si, mai grav, risti sa calezi vreun piston, pt ca blocul de turbo are sprituitori de ulei la baza camasii...
27 Apr 2009, 21:32
poate are cineva mai de aproape...de bucuresti
24 Iun 2009, 13:52
$1 scrie:$2ti dau turbina cu 100 euro
am luat de pe ea modulul electronic!
se poate folosi bine pt experienta, comandata cu mana!
eu am avut electronica defecta si cu 1000 euro am luat una completa, cu fier cu tot, ca numai as ao vand hotii astia de la ford!
din pacate peste tot e asa, si in tara si afara!!!
Si eu am aceeasi problema. Tot partea electronica a modulului mi s-a defectat insa eu caut si acum modul si pe nicaieri nu gasesc mai ieftin.
Poate mai stii p[e cineva care mai vinde asa ceva, mi-ar fi de ajutor.
Multumesc,
red_and_black89@yahoo.com