Cumparare

obd?

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

obd?

Mesajde dragos_ka » 24 Feb 2007, 16:13

nu exista nimeni in romania care sa vanda soft obd plus cablurile necesare conectarii la laptop sau palm?am tot cautat pe net ..am gasit ceva..da altfel ar fi daca as cumpara ceva pe care l-as putea testa inainte + ca as avea si unde sa pun toate intrebarile referitoare la soft....mi se pare foarte interesanta ideea si chiar as cumpara asa ceva :D
dragos_ka
Ford Freak

Mesajde leontet » 25 Feb 2007, 02:18

Intra pe http://www.okazii.ro si da search pt "obd". Din cand in cand apar oferte continand exact ce-ti doresti. O mentiune: in general interfetele sunt "home-made", iar softurile... de imprumut; cu alte cuvinte, nu te astepta sa gasesti produse comerciale, nici macar second-hand. Pe vremea cand aveam Opel (pana anul trecut adica), mai multi membri ai forumului aferent cumparasera dispozitivele cu pricina si erau multumiti de ele. Referitor la Ford nu am nici o informatie specifica.
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____ Imagine
leontet
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort

OBD

Mesajde MosBabacu » 27 Feb 2007, 11:58

Si eu as fi interesat de un scantool. Din pacate tot ce am aflat pana acum a fost ca TDCI-urile de dupa 01.2004 sunt 100% compatibile...
Pe net n-am sapat prea tare dar n-am gasit nici un scantool care sa mearga pe masina mea...
MosBabacu
Gold Member

Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+

Înapoi la Cumparare