Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
01 Sep 2009, 19:54
Salut, am citit pe un forum ca in UE este obligatoriu sa ai un set de becuri de schimb (motiv de amenda in Bg, de exemplu). Am cautat la Forcar, si Altgradauto, nu au pe stoc si dureaza cateva zile pana onoreaza comanda. Vineri de dimineata plec in Grecia via Bulgaria si am nevoie de becurile respective, Are cineva, macar imprumut?
02 Sep 2009, 08:06
vezi prin careffour sau cora sau alt hipermarket, au diverse seturi de becuri. vreo 6-7 becuri intr-o cutiuta.
cauta pe net ce tipuri de becuri ai tu (noteaza-ti modelele de la faruri, pozitii schimbatoare si ce mai gasesti prin manual) si in hipermarket alege setul care se potriveste cel mai bine cu ce ai tu. nu-ti verifica nimeni daca setul pe care-l ai se potriveste perfect sau nu.
02 Sep 2009, 10:04
@Smiley,
Multumesc, am gasit la autokarma azi dimineata, un set:cca 41 lei, e pe stoc, mi-au spus ca ma suna peste 2-3 ore si ma duc sa-l iau der la ei.
Eu am gasit becuri, nu stiam ce tip imi e necesar, in manualul proprietarului nu am gasit, nu am avut timp sa caut pe net. Sper s-o rezolv azi.
02 Sep 2009, 14:44
Am rezovat cu autokarma, se poate inchide.