Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut oglinda dreapta pentru Ford Mondeo MK3 full electric.

16 Noi 2009, 22:38

Salut,

Mi-am gasit oglinda rupta si caut o oglinda noua completa pentru un Mondeo MK3, fabricat in 2004(VIM din semnatura). Mentionez ca oglinda e full electric(reglaj, dezaburire si pliere electrica). Mufa de conectare e cu 7 pini si nu are pe ea bec de "follow me home".

Daca cineva ma poate ajuta sau indruma, as aprecia. Una noua nu am luat inca (pentru ca era undeva peste 900RON) in speranta ca gasesc una mai ieftina.

Multumesc,

Ovi

Re: Caut oglinda dreapta pentru Ford Mondeo MK3 full electric.

15 Dec 2009, 10:50

nimeni?

15 Dec 2009, 14:08

salut , cauta pe la dezmembrari , am sunat eu si am gasit pe la vreo 250 ron. cauta si aici pe forum si pe dez.ro bafta

15 Dec 2009, 23:56

Te pot ajuta doar cu sticla propriu-zisa, in cazul in care te mai poti folosi de suportul de plastic al oglinzii tale.
Stima,

16 Dec 2009, 12:01

salut,eu am una,dar este fara pliere electrica,doar reglaj electric si dezaburire,pret 170 ron,mai multe detalii pe messenger id motorbikeoradea sau tel 0756574558

16 Dec 2009, 12:56

tot dau pe la dezmembrari, dar nu gasesc una care sa se si rabateze electric. Inclusiv dez.ro inca nu m-a ajutat

sticla si ornamentul am reusit sa le recuperez de la cea veche. Restul sunt distruse. Oricum, multumesc pentru oferta
Respect.

inca mai caut una rabatare electrica. second care sa nu se rabateze electric am gasit si eu la 350RON. La 170RON cred ca e pentru modelul anterior. Oglinda mea are mufa de conectare cu 10 pini. A ta ma gandesc ca e cu 8.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 06 Ian 2010, 22:04, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 3 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul Modifica.

16 Dec 2009, 13:21

da asa este,a mea e cu 8 pini

06 Ian 2010, 22:09

Ovidiu C nu mai cita mesajele anterioare. Raspunde in topic apasand pe butonul pe care scrie "Raspunde" nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

Eu am cumparat recent o oglinda stanga ok si una dreapta care mai avea doar mecanismul interior cu 150lei :P Ambele erau electrice si cu pliere electrica.
Le-am pus in carcasele mele in care aveam reglaj electric, dar nu aveam pliere electrica.
In cazul in care partea de interior inca mai e ok la oglinda ta, poate mai repede cumperi una de la care te folosesti doar de carcasa exterioara.

07 Ian 2010, 10:06

Nu mai am din partea mobila a oglinzii decat sticla si ornamentul de plastic in culoarea masinii (atat am putut recupera). Sper ca pana la urma trebuie sa gasesc una cum era cea veche.

Imi cer scuze pentru citari. Mi se parea mai clar daca e si mesajul la care raspunzi in ceea ce postezi. Pe viitor n-am sa mai citez.

07 Ian 2010, 10:22

In cazul in care raspunzi mesajului anterior nu are rost sa citezi.
Cand ti-am comasat eu cele 3 posturi consecutive, scrise la mai putin de 10 min distanta, nu am putut pastra si ce ai citat. Poti de asemenea sa folosesti "@nick" cand vrei sa te adresezi cuiva anume.

15 Ian 2010, 14:33

Imi poate spune cineva un VIN de la un Mondeo 2004/2005 care are oglinda dreapta reglabila, incalzita si rabatabila electric si fara bec "puddle" pe partea inferioara a oglinzii? Dupa ceea ce imi spun distribuitorii de piese, am impresia ca masina mea nu figureaza in Ford MicroCat cu oglinzi rabatabile electric.

Multumesc,

Ovi

15 Ian 2010, 16:56

Ovi, masina ta apare cu "dual power heated fold back mirror" ... adica incalzita si rabatabila electric :)

tot adi

15 Ian 2010, 19:10

Daca tot o iei pe toata, ia varianta cu lumina, chiar daca o sa fi "intr-o ureche" :P... mai ales daca diferenta de pret e mica. Cand mai faci rost de ceva banuti, o vinzi pe cea de pe stanga si-ti iei si pe partea asta una cu lumina.

15 Ian 2010, 23:12

@Centrocar: Am intrebat la voi de oglinda, si dupa VIN mi-au dat un pret la oglinda reglabila, incalzita si rabatabila electric la un pret de 180 RON. Pretul asta e prea mic pentru o astfel de oglinda. La un service mi-au adus o oglinda de Mondeo Mk2 la un pret de 250 RON. Mi-e extrem de greu sa cred cea de la voi la pretul de 180 RON e ceea ce-mi trebuie. Daca ai verificat oglinda si zici ca e rabatabila electric, e adevarat ca pretul e de 180 RON?

@DGAlexandru: Nu e o problema, mi-as' lua si o oglinda cu puddle light (sau follow me home light - cum imi place sa-i zic), dar nu stiu daca instalatia electrica e facuta pentru a mai suportata inca o lumina. Nu stii cum pot sa aflu daca e okay daca se mai adauga un consumator? Am montat la un moment dat o oglinda cu bec pe care am gasit-o pe la niste dezmembrari si cand pliam oglinzile cu ea montata, se auzea ca un click de releu (oglinda avea bec, dar nu se rabata electric).

15 Ian 2010, 23:37

Daca ai lumini la picioare atunci ai si instalatia electrica pana la mufele care sunt pe caroserie pt. usile fata.
Nu stiu daca ai firele necesare pentru lumini oglinzi in instalatiile electrice de pe usile fata, dar nu e greu de verificat si nici de montat un fir suplimentar - cel de plus, ca cel de minus e oricum - e comun pt. oglinda.
La 180lei pt. oglinda probabil nu e "made by Ford".

19 Ian 2010, 14:39

Instalatia pentru oglinda cu lumina pe partea dreapta am. Cand am incercat o oglinda care avea bec in loc de rabatare, becul din oglinda functiona odata cu becul din plafoniera.

Cineva, un VIN de la un Mondeo MK3 2004/2005 cu oglinzi rabatabile electric???

Ovi
Subiect închis