Cumparare

adaptare furtun luminos

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

adaptare furtun luminos

Mesajde cosminserbanpetru » 20 Mai 2010, 19:58

Salut! ma bate gandul sa iau vreo 6 metri de furtun luminos cum se pune pe case de craciun si sa il pun sub masina sa lumineze noaptea. credeti ca s-ar putea adapta la masina? adica cum as putea sa il pun si bineinteles cu un buton undeva inauntru sa il pot opri in caz ca apare politia. oare nu ar consuma mult din baterie? multumesc anticipat
cosminserbanpetru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 tdci 2010 80kw

Re: adaptare furtun luminos

Mesajde temir » 20 Mai 2010, 23:21

furtunul acela se alimenteaza la 220v, or tie masina nu-ti da decat 12

variante ar fi (cea mai la indemna e sa cumperi un convertor 12/220 si alimentezi prin convertor; bagi vreo 50-100 ron, mai pui si un cooleras mic de calculator si gata, alimentezi ce vrei tu, ca un furtun dintr-ala are vreo 10-20-30 w/metru, iar convertoare am vazut si de 3-400 W) , dar nu merita osteneala, nici bateria nu tine prea mult (daca e motorul oprit)

mai bine iei banda de leduri (cred ca am vazut prin bazar, pe la astia cu "elemente de tuning sclipicios") si ai un randament incomparabil mai bun

dar am inteles bine, vrei sa-l pui sub masina si sa lumineze in mers?

(a, ar mai fi de luat in calcul stopurile de pus pe luneta - sunt din cele lungi, de cca 40 cm - cu cateva bucati faci ce vrei tu, si nici nu te rupe cu consumul)
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Înapoi la Cumparare