Cumparare

Trend Collection vs. Ghia

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Trend Collection vs. Ghia

Mesajde gentleman » 14 Mai 2007, 14:57

Salutare, tuturor!

In primul rand va multumesc tuturor pentru "experientele" postate aici si mai ales pentru informatiile pe care oricine le poate afla daca-si doreste o masina(Ford, of course). Mai conteaza si drive testurile pe care le-am facut Ford vs..... (daca sunteti interesati, cu placere) si am ajuns la concluzia ca Ford Focus va fi numele ei. Cele 4 erau

Si acum dilema:

Am facut o tura la dealerii din Bucuresti.

Subiectul : Focus 5 usi, 115 CP, Motorina.

Ce sa fie: Trend Collection sau Ghia? Pentru ambele variante, optiunile in discutie, pe langa dotarie Standard sunt :ESP,TCS+ Vopsea metalizata + Clima(standard la Trend Collection), Parbriz incalzit + Aparatoare de noroi + Inca o cheie si rezerva de dimensiuni normale.
In plus, Ghia ar avea masca de la motor cromata, Cotiere fata si spate, Airbag-uri perdea, Geamuri electrice.

Daca punem la socoteala promotia actuala cu -1000 EURO la CIP-ul Trend-ului, diferenta ar deveni de cca 1800 EURO intre cele doua variante la care cu siguranta la Trend Collection mai incap si jante din aliaj.
Comanda devine speciala, indiferent de model, dar nu am o presiune a timpului asa ca imi permit s-astept chiar si 3-4 luni.Am sesizat o atitudine extrem de agresiva a celor 3 oameni de vanzari cu care am vorbit in a ma presa cu Trend-ul aflat pe stoc, ca merge mai repede, c-o livram imediat, ca nu va trebuie aia si ailalta pe masina de parca le-as fi ceut gratis. Ma rog, trick-uri de vanzari.
Ar fi interesante parerile voastre mai ales daca,posesori de Ghia au avut posibilitati de alegere cand si au cumparat varianta respectiva.Ce se poate "scoate" cel mai mult la o varianta Ghia (in plus fata de metalizata gratis de acum)?

Multumesc!
gentleman
Incepator

Mesajde mariuscociorva » 14 Mai 2007, 16:34

sincer sa fiu trend colectionul arata foarte bine (mai ales cu jantele de pe st) eu as zice sa alegi trend-ul cu optionalele care le vrei arata parca mai frumos decat ghia(mai ales insertile de crom)
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 14 Mai 2007, 19:02

Eu as lua GHIA fara sa clipesc, bine-nteles sa nu fie problema banilor.
Paul stie cat de mult face cotiera fata. Cat despre toate geamurile electrice cu inchidere de pe telecomanda si aibagurile perdea care te scot din situatii .. nedorite... super chestii.
Si grila cromata... va avea un look distins, asa cum distingi titanium-ul la mondeo!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde ff-ghia-136 » 16 Mai 2007, 23:09

Eu am ghia si daca puteam luam ceva si mai tare daca era sau daca nu trebuia sa stau prea mult.la mine asa s-a nimerit ca nu asteptam 3 luni nici mort luam alta marca si renuntam la ford desi cred ca acu regretam.eu zic GHIA clar si nu ar fi rau sa te uiti putin si la motorizarea de 2.0 l si 136 cp,dar ma rog tu stii cum stai cu banii.
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde ff-ghia-136 » 16 Mai 2007, 23:11

Iar jantele de GHIA mi se par cele mai tari de la ford..(cu exceptia celor de pe st,trebuie sa recunosc)
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde gentleman » 17 Mai 2007, 08:55

Multumesc pentru raspunsuri.

Am optat pentru 1.8 dupa ce am facut drive test-ul. Mi s-a parut super OK 1.8-ul mai ales in conditiile in care,timp de aproape 1 luna am condus de la serviciu 1.6 90 CP TDCI.
Evident, 2.0 l are acel ceva .Sigur si diferenta de bani.
Si mie imi place mai mult Ghia si mi se pare ca este acel gen de echipare care face ca masina sa fie exact cum mi-o doresc, adaugand si optiunile pe care le-ati vazut.

Am vazut o remarca foarte interesanta exprimata de cineva (asta apropos de timpul de asteptare): merita un timp de livrare mai mare oricat de mult iti doresti s-o ai (fireste daca nu esti foarte presat) pentru ca apoi te vei bucura de o masina configurata exact asa cum ti-ai dorit.
gentleman
Incepator

Înapoi la Cumparare