de Florin21 » 25 Sep 2010, 19:41
Inseamna ca este de la bucsile din capetele acelui brat... la o simpla examinare cu ochiul liber se vede cum a iesit cauciucul acela din ele iar faptul care ma face sa le schimb si pe acelea mari de la punte este ca a inceput sa se "cojeasca" cauciucul acela si la ele... dar daca zici ca nu dau zgomote ca niste troncanituri ci doar scartaie o sa schimb mai intai bratele acelea poate scap de zgomot...
Nu este enervant, dar stiu ca este acolo ceva, si nu pot nici sa ignor si sa merg cu muzica tare...
Ai vreo alta idee daca ar putea sa mai fie si altceva...?! Repet, zgomotul se aude pe partea stanga spate, se aude doar la viteze mici cand trec peste denivelari, dar nu intotdeauna, si cu precadere atunci cand, spre exemplu, o roata de pe spate se ridica si cealalta coboara si se produce pe spate balans de stanga/dreapta al masinii... Am fost acum 2 zile pana la Cluj si la intrare in Alba Iulia se lucreaza la podul acela iar circulatia este deviata peste rau pe un pod de pontoane si trecand pe drumul acela pietruit cu multe gropi si denivelari, atunci am auzit mai bine si mai clar cum imi "bate" pe spate... Nu este de la bagajul din portbagaj, roata de rezerva si cricul sunt stranse si aranjate bine sa nu dea nici un fel de zgomot, cutia de prim ajutor la fel, am golit portbagajul complet, am scos ruloul acela, si tot se aude, vine din exterior nu din interior...
Alte idei... altcineva...?!