transport pc ultraslim Timisoara-Bucuresti
Sunt (ne)fericitul posesor al unui pc mai atipic,
detalii:
viewtopic.php?f=143&t=59208
Imi lipseste sursa de alimentare si am gasit-o in Timisoara intr-un pc identic dar defect si incomplet. Dimensiunile sunt: 7 x 31.5 x 33.2 centimetri, greutatea este de cca 6 kg (nu are hdd, mem, cdrom).
Daca platesc transportul prin curier, pretul devine deja prea mare pentru ce pot sa investesc in el (persoana din Timisoara nu agreeaza trimiterile prin posta).
Pana cel tarziu vineri (mai astept un raspuns de la altcineva din Buc) ma hotarasc daca mai am nevoie sau nu de transportul Timisoara-Buc.
Daca ma poate ajuta cineva, astept sa discutam "ce" si "cum".
Multumesc pentru atentie.

viewtopic.php?f=143&t=59208
Imi lipseste sursa de alimentare si am gasit-o in Timisoara intr-un pc identic dar defect si incomplet. Dimensiunile sunt: 7 x 31.5 x 33.2 centimetri, greutatea este de cca 6 kg (nu are hdd, mem, cdrom).
Daca platesc transportul prin curier, pretul devine deja prea mare pentru ce pot sa investesc in el (persoana din Timisoara nu agreeaza trimiterile prin posta).
Pana cel tarziu vineri (mai astept un raspuns de la altcineva din Buc) ma hotarasc daca mai am nevoie sau nu de transportul Timisoara-Buc.
Daca ma poate ajuta cineva, astept sa discutam "ce" si "cum".
Multumesc pentru atentie.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
"Bulbucata"
-
GeorgeFord - Gold Member
- Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort