de martini » 31 Mar 2010, 13:30
mai, ala mi-a raspuns la telefon. o data ca are dar sa sun mai tarziu ca are treaba. am sunat mai tarziu, zice ca nu crede ca are, dar sa il sun a doua zi sa ii aduc aminte. cu reticenta l-am sunat si mi-a zis ca are. de fiecare data vorbea cu mine la telefon dar si cu minim alti 2 clienti simultan. il intreb pana la ce ora e acolo si imi spune ca pana pe la 6 sigur sunt baietii, ajung acolo pe la 4:30 si erau baietii dar nu stiau despre ce e vorba, ma roaga sa astept ca vine seful in 10-15 minute. ajunge si ala si imi spune "pai la ora asta se vine?" ne-am contrat putin in vorbe ca nu era nici 5, iar el avea deschis pana la 6, si zice ca are si ii trimite pe aia sa le aduca. vin aia cu o alta piesa decat imi trebuia mie, si asta tot insista sa ma convinga ca aia e.... si cam tot asa a decurs si ziua urmatoare cand mi-a zis sa-l sun ca imi face rost, n-a facut si ma tot ruga sa-l sun si sa trec pe acolo .... faze d-astea de 2 lei, parca n-am altceva mai bun de facut decat sa socializez cu el la telefon si sa ii fac vizite dese. unii parca nu vor sa aiba clienti...