Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar fulie arbore cotit mondeo mk3

25 Feb 2011, 17:12

Cumpar fulie arbore cotit mondeo mk3 pentru motor TDCI 131 cp cod motor FMBA.
M-ar interesa si rolele si intinzatorul.
Astept oferte atat pentru piese second cat si pentru noi.
Multumesc.

Re: Cumpar fulie arbore cotit mondeo mk3

25 Feb 2011, 19:19

nu ti-as recomanda sa cumperi aceste piese second hand.....nu poti sti cat au fost folosite si cat vor mai tine si vei pierde bani aiurea.....fulia cu tot cu cu role (rola intinzator + 2 role ghidaj+ curea) sunt undeva la 1000 ron noi.contacteaza o firma ce vinde piese si ia-le noi (centrocar, axevo)....stima!

26 Feb 2011, 09:31

pai .... deocamdata am gasit fulia la 385 ron cel mai ieftin si rolele la 100 ron bucata. Sincer nu prea am de gand sa investesc mult in masina si cu siguranta nu o voi tine multi ani.

daca nu am fi intr-o tara guvernata de boc si restul poate mi-as permita fara probleme sa-mi bag masina in service si sa schimb totul de nou dar din pacate in tara asta din munca cinstita intretinerea corespunzatoare a unei masini devine lux.

26 Feb 2011, 11:16

poi si ce faci daca iti cumperi sh (sunt destul de scumpe si alea) si la scurt timp dupa montare se defecteaza?? mai dai alti bani pe altele??? iar legat de boc.....dupa parerea mea vina lui este departe de noi. mai bine ai comenta nesimtirea omanenilor din aceasta tara, faptul ca si cel mai simplu cetatean fura cate ceva, faptul ca toti distrug pe unde merg si nimeni nu face nimic pentru un trai mai bun ci TOATA LUMEA ISI BATE JOC....ca de! nu sunt ale lor.

26 Feb 2011, 11:29

si sa iti mai spun ceva....ATENTIE! nu este o judecata ci un fel de gandire!! sti de ce toata lumea cumpara masini de la nemtzi??? pentru ca aia daca s-a defectat ceva la masina lor imediat o repara si totodata o ingrijesc si ii fac schimburile la timp gandindu-se ca o sa vina vremea sa cumpere alta masina si tb sa fie si aceea ingrijita cum a fost a lor.... eu nu accept gandirea ta si anume sa pui pe ea niste piese sh ca de nu o mai tii mult. ce se intampla cu cel care o sa cumpere masina de la tn????ma gandesc ca poate nimeresc sa fiu eu!!!sau gandeste-te ca o sa cumperi si tu o masina cum ai intretinut-o tu pe aceasta....iti raspund eu.....o sa nimeresti o masina distrusa, reparata cu piese sh care sunt vai mama lor; o sa se strice imediat dupa ce o cumperi sau la scurt timp si o sa te umpli de nervi prin service -uri chinuindu-te sa o repari...si apoi a cui este vina??? a lui BOC bineinteles. nu tb sa mergi intr-o reprezentata sa repari o masina. sunt destui mecanici si destule firme alternative ce te vor ajuta sa o repari la preturi mai mici.sper sa nu fi deranjat postul meu.STIMA!!

26 Feb 2011, 15:56

Aurel : esti offtopic si consider ca am dreptul sa fac ce doresc cu bani mei ....
O fulie noua + role + intinzator si curea pe original sar lejer de 15 mil + manopera ceea ce nu-mi permit avand alte chestiuni mai importante de investit. Sa cumpar fulie la 400 noua si de tot rahatul nici asta nu ma incanta.
Cat despre noul proprietar peste vreun an chiar nu ma intereseaza atata timp cat in Romania orice masina se vinde dupa an si pret nu dupa calitate.

10 Iun 2011, 20:26

viewtopic.php?f=130&t=64713&p=924363#p924363
am intinzator si fulie
Subiect închis