Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar scaune Mondeo MK3 si volan.

24 Aug 2011, 12:31

Cumpăr scaune fata Mondeo MK3 si volan piele.
Daca veniti cu o oferta buna pentru scaune fata si bancheta spate(cu cotiera) impreuna se accepta.
Astept oferte pe PM sau aici.

Re: Cumpar scaune Mondeo MK3 si volan.

24 Aug 2011, 13:47

Imi cer scuze de dublu post dar trebuie sa precizez ca mi sa pus de multe ori intrebarea pe PM

NU MA INTERESEAZA AIRBAG-URILE - NICI PENTRU VOLAN NICI PENTRU SCAUNE
LE SCHIMB DEOARECE VOLANUL ESTE DE PLASTIC SI SA TOCIT SI SCAUNUL DE LA SOFER L-AM TOT AGATAT CU CAPSELE DE LA BLUGI SI L-AM RUPT

24 Aug 2011, 14:56

scaune + banghete + volan la doar 300 ron 0745468946

25 Aug 2011, 06:36

Ma interesează, dacă ești din București le vreau.

25 Aug 2011, 07:04

NU MA INTERESEAZA SCAUNELE CE ARATA RAU, CA IN OFERTA CARE AM PRIMIT-O ACUM(poza de mai jos), NU STAU PE TAMBUREL IN MASINA CHIAR ARATA BINE SCAUNUL MEU, DOAR CA SA RUPT CUM SE RUP TOATE (ca ce-l din imagine)
Multumesc de intelegere.
Fişiere ataşate
SSS.jpg

25 Aug 2011, 09:14

Buna ziua! Am vreo tri seturi de scaune (tapiserii) ptr mondeo mk3, daca mai sunteti interesat, puteti veni si sa va alegeti. Ptr. mai multe detalii sunati la unul din numerele de mai jos. Cu respect.

25 Aug 2011, 13:38

buna.volan va pot oferi eu la 60 de lei

25 Aug 2011, 14:31

@pieserom am sa te sun.
@frmondeo as prefera din Bucuresti, mersi frumos.

PS: Ar trebui sa fie obligatoriu sa completezi Localitatea, este asa greu de trecut Localitatea?.....ar fi mult mai usor de comunicat, ar reduce cu mult conversatiile inutile (ex: am mai vazut intrebari de genul "unde gasesc un service bun" evident ca daca nu stii unde sta nu ai cum sa-l ajuti si la frmondeo a trebuit sa caut in posturile lui sa vad de unde este ca sa stiu daca continui conversatia).
Subiect închis