Cumparare

CAUT DIVERSE PIESE PENTRU UN FORD FOCUS 2

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: CAUT DIVERSE PIESE PENTRU UN FORD FOCUS 2

Mesajde SILE_GABORU » 18 Feb 2012, 22:41

FARURI PE NEGRU DE LA FF2 DIN 2007 LE DAU LA 350 RON. 0766205917.
SILE_GABORU
Incepator

Mesajde Blueish » 27 Feb 2012, 18:32

CAUT DIVERSE PIESE PENTRU UN FORD FOCUS 2 1.6TDCI:

1) Caut jante aliaj Ford de 15" sau de 16" (in 5 prezoane pentru un Ford Focus 2) in vederea unui schimb cu jantele mele de tabla de 15" plus diferenta din partea mea;

2) Cumpar CEASURI BORD de la un Ford Focus Facelift DIESEL cu computer de bord cu afisajul pe rosu si nr mic de km;

3) bavetele de noroi originale Ford spate pentru Focus 2 SEDAN;
4) tamburusul CROMAT pe care se apasa pentru lasat frana de mana ;
5) nuca de la Facelift cu 5+R fara ridicat;
6) rama de plastic de la baza schimbatorului de viteze preferabil cromata;
7) de la un comutator faruri/lumini cu pozitie pentru proiectoare de la o masina cu volanul pe stanga imi trebuie doar FATA intr-o stare PERFECTA cu clemele INTACTE
SAU
7bis) comutatorul CU TOTUL faruri/lumini cu pozitie pentru proiectoare si reglajul intensitatii iluminarii bordului de la o masina cu volanul pe stanga;
8) compartimentul cu usita de sub clima, unde este actual bricheta preferabil cromat;
9) capacul de plastic de pe motor si garniturile si suruburile de fixare de la un motor de 1.6 TDCI;
10) faruri cu interior negru de FF2;
11) ornamente praguri interioare FF2 sedan;
12) ornament prag incarcare portbagaj FF2 sedan;
13) oglinda retrovizoare centrala cu reglaj automat electronic/heliomata si senzor de lumina ploaie;
14) oglinzi retrovizoare laterale heliomate, electrice si incalzite sau/si autopliabile electric sau/si cu semnalizare sau numai capacele de la oglinzi si lampa de semnalizare de la un FF2 Facelift;
15) cheie completa tip briceag cu lama si cip si modulul radio din plafon;
16) pernele de incalzire scaune cu butoane, cablurile aferente si panoul de comanda;
17) pedale aluminiu;
Blueish
Member

Maşina: Focus 2 1.6TDCI

Mesajde Blueish » 16 Mar 2012, 23:11

CAUT DIVERSE PIESE PENTRU UN FORD FOCUS 2 1.6TDCI:

1) Caut jante aliaj Ford de 15" sau de 16" (in 5 prezoane pentru un Ford Focus 2) in vederea unui schimb cu jantele mele de tabla de 15" plus diferenta din partea mea;

2) Cumpar CEASURI BORD de la un Ford Focus Facelift DIESEL cu computer de bord cu afisajul pe rosu si nr mic de km;

3) bavetele de noroi originale Ford spate pentru Focus 2 SEDAN;
4) tamburusul CROMAT pe care se apasa pentru lasat frana de mana ;
5) nuca de la Facelift cu 5+R fara ridicat;
6) rama de plastic de la baza schimbatorului de viteze preferabil cromata;
7) de la un comutator faruri/lumini cu pozitie pentru proiectoare de la o masina cu volanul pe stanga imi trebuie doar FATA intr-o stare PERFECTA cu clemele INTACTE
SAU
7bis) comutatorul CU TOTUL faruri/lumini cu pozitie pentru proiectoare si reglajul intensitatii iluminarii bordului de la o masina cu volanul pe stanga;
8) compartimentul cu usita de sub clima, unde este actual bricheta preferabil cromat;
9) capacul de plastic de pe motor si garniturile si suruburile de fixare de la un motor de 1.6 TDCI;
10) faruri cu interior negru de FF2;
11) ornamente praguri interioare FF2 sedan;
12) ornament prag incarcare portbagaj FF2 sedan;
13) oglinzi retrovizoare laterale electrice si incalzite sau/si autopliabile electric sau/si cu semnalizare de la un FF2 Facelift (nu stiu acum daca exista si oglinzi heliomate ?!);
14) cheie completa tip briceag cu lama si cip SI modulul radio din plafon;
15) pernele de incalzire scaune cu butoane, cablurile aferente si panoul de comanda;
16) pedale aluminiu
Blueish
Member

Maşina: Focus 2 1.6TDCI

Mesajde R Z F » 06 Apr 2012, 10:55

am bavetele de noroi spate
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
R Z F
Gold Member

Maşina: Ghia X RS-look
VIN: wf05xxgcd57s01178

Anterior

Înapoi la Cumparare