Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de cristyan_rusu » 29 Oct 2008, 12:58
Salutare, vreau sa montez 2 proiectoare ceata la un ford fiesta 1998 si intampin probleme la partea cu legaturile. Daca le leg pe blocul de lumini sau pe firele deja existente le incalzeste si imi este teama sa nu dau foc la masina. Din cate am auzit trebuei sa facut un traseu separat cu siguranta separata. Cine are cunostinte despre asa ceva sau vreo schema si poate sa ma ajute?
-
cristyan_rusu
- Incepator
-
- Maşina: Ford Fiesta 97/ 1.25/ 16v
-
de Atupi » 09 Noi 2008, 00:07
$1 scrie:$2alutare, vreau sa montez 2 proiectoare ceata la un ford fiesta 1998 si intampin probleme la partea cu legaturile. Daca le leg pe blocul de lumini sau pe firele deja existente le incalzeste si imi este teama sa nu dau foc la masina. Din cate am auzit trebuei sa facut un traseu separat cu siguranta separata. Cine are cunostinte despre asa ceva sau vreo schema si poate sa ma ajute?
Daca nu te pricepi la electrica mergi la cineva care stie. Te poate costa mai mult sa repari. Se folosesc niste relee si bineanteles traseu separat. Bafta !
Ford Fiesta TDCI 2005
-
Atupi
- Gold Member
-
Înapoi la Cumparare