Caut piese Fusion modelul 2006, preferabil SH
Cred ca i-a venit, in sfarsit randul lu' asta mica: trebuie neaparat sa termin toate reparatiile, c-altfel nu iau ITP-ul.
Cam asta a mai ramas din lista mea de cumparaturi:
Ornament proiector dreapta
Plansa bord superioara
Airbag sofer
Airbag pasager
Airbag control unit
Cu airbagurile inca nu sunt foarte hotarat. Preturile la sh sunt foarte apropiate de cele noi, asa ca... e cam cu dus-intors. Plansa si ornamentul de proiector sunt prioritati. Sau daca e cineva care sa repare plansa veche si sa anuleze martorul de la airbag-uri din bord, sa-mi lipeasca si capacul airbagului din volan, cred ca ar fi varianta optima, cu conditia sa pot trece la ITP, adica sa nu se vada reparatiile. Stabilisem deja cu cineva sa fac operatiunile astea prin vara, dar n-a mai fost sa fie. Insa acum e musai.
Multumesc!
Stima!
Cam asta a mai ramas din lista mea de cumparaturi:
Ornament proiector dreapta
Plansa bord superioara
Airbag sofer
Airbag pasager
Airbag control unit
Cu airbagurile inca nu sunt foarte hotarat. Preturile la sh sunt foarte apropiate de cele noi, asa ca... e cam cu dus-intors. Plansa si ornamentul de proiector sunt prioritati. Sau daca e cineva care sa repare plansa veche si sa anuleze martorul de la airbag-uri din bord, sa-mi lipeasca si capacul airbagului din volan, cred ca ar fi varianta optima, cu conditia sa pot trece la ITP, adica sa nu se vada reparatiile. Stabilisem deja cu cineva sa fac operatiunile astea prin vara, dar n-a mai fost sa fie. Insa acum e musai.
Multumesc!
Stima!
Fusion, 1.4 tdci
-
adris1919 - Ford Freak
- Maşina: Ford Fusion 1.4 tdci, 93hp 210Nm