Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar Diverse Piese Motor !

22 Dec 2008, 21:12

Cumpar :
-axe cu came zetec 1.8 - 130CP (Fiesta mk3 XR2i) in caz ca are cineva se gasesc mai greu .
-axe cu came zetec 1.8 - 115CP (Mondeo mk1, mk2)
-clapeta acceleratie zetec 1.8 130CP sau Zetec 2.0
Astept oferte !

Re: Cumpar Diverse Piese Motor !

22 Dec 2008, 21:21

Da.mi un nr.de telefon pe PM si maine seara te sun eu,trebuie sa intreb un prieten si eventual o suma care ti.ar conveni sa achizitionezi axele.Sanatate,Gabi :| .

23 Dec 2008, 18:18

am ce vrei tu tel 0767058432 preturi convenabile

23 Dec 2008, 19:51

Salut.Ai oferta de la prietenul meu,toate piesele originale,dupa un Mondeo 1,8i 16v,zetec,adus din Anglia,an 1996,deci>axe cu came,cu pinioane cu tot si clapeta,piesele sunt impecabile,la pret de 200 euro.

23 Dec 2008, 22:13

Sincer nu pot sa ofer atat cand un motor e 300 euro...

23 Dec 2008, 23:41

Am o mare rugaminte,nu te supara pe mine,eu am atelier de reparatii auto,nu de dezmembrari,dar oraselul e mic si ma cunosc toti de prin judet si toti care au o masina lovita sau neinmatriculata si nu se mai poate circula cu ea,si mai ales stiind ca stau toata seara pe forum,ma roaga pe mine sa le pun pe net.Normal ca pretul nu este batut in cuie,ca la magazin,se negocieaza,dar hai sa.ti spun o chestie,saptamana trecuta,un var de.al meu a luat un tampon de motor,pentru o masina frantuzeasca,cu un romb,in fata,ca sa nu.i facem reclama si stii ce rau i.a venit cand a dat pe el 520 ron.Daca treci prin Alexandria,esti invitatul meu,ca sa vezi ca nu am masini de dezmembrat,numai niste amarate de piese vechi de Ford Granada,sper ca nu s.a suparat pe mine moderatorul Sile,de la sectiunea Granada,ca am zis asa.Sanatate maxima.Gabi. :)
Subiect închis