CUMPAR ORICE MOTOR PE BENZINA PENTRU GRANADA
Daca va fi nevoie sa fac cine stie ce reparatie mai complicata la Granada din Cluj care arunca ulei pe la o bujie si merge in 3, cred ca cea mai simpla varianta ar fi inlocuirea motorului.
Cum ea are acum un motor de sierra de 2000 cmc. benzina si eu am avut pe a mea unul tot de 2000 dar de Scorpio(nu stiu daca nu cumva or fi identice), astept oferte, eventual si cu cat m-ar duce montajul din partea celor care au de vanzare motoare pe benzina care s epot pune fara adaptari complicate pe Granada. An fabricatie 1978, cutia de pe ea e in cinci trepte.
Nu conteaza capacitatea cilindrica, o instalatie GPL oi gasi eu in rate
....
Seara buna tuturor!
Cum ea are acum un motor de sierra de 2000 cmc. benzina si eu am avut pe a mea unul tot de 2000 dar de Scorpio(nu stiu daca nu cumva or fi identice), astept oferte, eventual si cu cat m-ar duce montajul din partea celor care au de vanzare motoare pe benzina care s epot pune fara adaptari complicate pe Granada. An fabricatie 1978, cutia de pe ea e in cinci trepte.
Nu conteaza capacitatea cilindrica, o instalatie GPL oi gasi eu in rate

Seara buna tuturor!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 05 Feb 2009, 12:58, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat threadul in sectiunea care trebuie.
Motiv: Mutat threadul in sectiunea care trebuie.
"...Un fleac!.....M-au ciuruit!..."
'...Nu credeam ca doare asa..."
"...Pistruiatule...da-i banii astia profesoarei de istorie...si spune-i sa ma ierte ca am uitat sa-i las pe noptiera..."
"...Andrei...ai patit ceva, Andrei?!?..."
'...Nu credeam ca doare asa..."
"...Pistruiatule...da-i banii astia profesoarei de istorie...si spune-i sa ma ierte ca am uitat sa-i las pe noptiera..."
"...Andrei...ai patit ceva, Andrei?!?..."
- FLICOFLEC
- Incepator