de trisaba » 05 Mar 2009, 12:19
daca te intereseaza un mondeo '93 1.8td?Are:ac,geamuri f. si oglinzi electrice,scaun sofer reglabil electric,reglaj lombar scaune f. ,volan reglabil doua dir. ,alarma+inchidere ,mp3 sony+4 boxe mtx, cauciucuri f bune pirrelli(au un an si ceva-s-ar putea sa mai fie in garantie ) etc.
-stare tehnica buna-multe piese shimbate toate noi(kit ambreiaj luk, pe fata s-a schimbat cam tot la suspensie in afara de arcuri(amortizoare sachs,rulmenti,pivoti, bielete etc),pompa apa, amortizoare haion,electrovalava,termostat, arcuri spate ,bara spate(pe asigurarea cuiva )4 bujii beru si probabil mai sunt dar nu imi aduc aminte eu.
-interiorul arata foarte bine
-la exterior are ceva zgarieturi si un prag un pic infundat insa tabla este sanatoasa si nu prezinta rugina pe nicaieri
-mai am pregatite 5 l ulei ford+filtrele(peste o mie tre sa le schimb)-distributia nu are mai mult de 20-25 de mii.
am masina de aproape 4 ani , sunt al doilea proprietar si am schimbat multe piese in ideea de a o tine.acum am ocazia sa fac un "salt" si as mai avea nevoie de niste bani.(pret 2500 de euroi neg)numai bine
astra '94 1.7td-prima mea masina
mondeo '93 td-taiat!!
focus turnier tdci 115 cai nervosi-in familie
logan '09 1.5 dci 105 cai-in uz
W123 '79 200D-vandut