Cumparare

Antena radio

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Antena radio

Mesajde GeorgeFord » 09 Mai 2009, 10:59

Nesimtitii m-au lasat fara antena, ieri era, azi nu mai este. Banuiesc ca nu cei care discuta pe forum despre antena tunata :D :D . Pana gasesc una de Fiesta (sunt identice , indiferent de model???) o sa-mi fac tuning cu o sarma, asta nu cred ca mai dispare. Daca are cineva din dezmembrari, il rog sa ma anunte, multumesc, we placut tuturor.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort

Re: Antena radio

Mesajde GeorgeFord » 09 Mai 2009, 11:22

Precizez la e vorba numai de " bat", a fost desfacut prin desurubare.
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Mesajde FocusRO » 09 Mai 2009, 12:51

-8cm
-10cm
-15.5cm
-22.5cm
sau alte dimensiuni pentru antena ta noua, din cupru sau aluminiu.E usor , o piulita, o saiba, o rasucesti la un capat si gata.
Am scris eu acolo la antena modificata , daca vrei sa o vopsesti in culoarea masinii asa o detectezi in trafic.
O modificare nu strica ,cat de mica asa nu mai e ca celelalte.
Strangeti antenele cu patentul sau lipiti-o cu loctite,picatura sau cum se mai numesc.
Atentie sa nu o lipesti daca o sa mai speli masina la *perile automate*, ca zboara,adica o rup.

**Solutie pe viitor ...o antena ce se fixeaza in interiorul masinii ,sus la oglinda,sau in stalp.
**Sau o antena cum au placile de tv pentru PC cu ramificatie in forma de y , se mai numeste aceasta modificare *hiden antenna* e sub plafonul de sus, in interior .
FocusRO
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: nuMultumescNUbeau

Mesajde GeorgeFord » 09 Mai 2009, 13:03

Multumesc mult pentru lamuriri, nu-mi dau seama ce filet are surubul pe care se fixeaza tija antenei (la vechiul meu Oltcit era un surub cu filet metric 7 mm, scoteam demontam antena de cate ori lasam masina in parcare, pana la urma n-am mai scos-o, dar nici nu a disparut). Caraghios e ca am sesizat in trafic de vre0 2 ori ca nu mai am receptia buna la radio, am crezut ca e o intamplare; cand am spalat geamurile, am observat ca nu o mai am. :(
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Mesajde FocusRO » 09 Mai 2009, 13:25

Un surub sau mai multe iti vor da ,*cred*, cei care lucreaza la un magazin care se ocupa cu vanzarea de piese auto sau alt magazin de electrocasnice ,cu un departament de suruburi,piese ptr instalatii electrice,etc, le spui ca vrei sa probezi care e bun, poate fi de 6 sau 8 ,sau de alta marime, o saiba e buna si ea, sa nu zboare antena, daca ai un prieten la strung sau ceva ii duci o bara de aluminiu plina ,de vreo 8 mm diametru, lunga de vreo 20-30 cm sau cat e si ii da filet inauntru, o montezi pe suport original si gata.Dupa care cu o pila sau ceva asemanator ii dai designul, adica forma cum vrei tu, vopsele, plasticuri in varf, etc
Sanatate, nu doar in tara se fura antenele.De ce crezi ca nu imi cumpar una modificata? sa dispara? o modific, o cunosc.
FocusRO
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: nuMultumescNUbeau

Mesajde GeorgeFord » 09 Mai 2009, 16:46

Azi e sambata, saptamana viitoare o sa ma interesez cum pot face una "personalizata" desi ma multumeam si cu una obisnuita.Nu cred totusi ca mi-a luat-o vecinul de parcare, ca sa o vad pe masina lui (slava Domnului, nu cred ca am asa vecini!).Banuiesc ca hotii sunt si ei cu metoda, nu fura pe langa casa, chiar daca-i personalizata, e greu s-o gasesc. Poate doar vazand ca nu e standard, sa se duca la alta masina s-o ia de acolo.
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Înapoi la Cumparare