Cumparare

Conducta AC

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Conducta AC

Mesajde mothy » 11 Iun 2009, 21:51

Salut ,
Saptamana trecuta am achizitionat un Ford KA pentru sotia mea si am descoperit ulterior ca instalatia de AC a fost facuta sa tina numai la proba , in momentul acesta fiind fara AC datorita unei sparturi intr-o conducta (subpresiune , din aluminiu cu insertie de cauciuc) care la magazin costa 700 RON. Mainteresa daca stiti pe cineva care dezmembreaza un KA cu AC si unde pot gasi acea piesa (drum/posta + piesa in sine ) mai ieftin decat la magazin . Sau unde sa intreb de piese iefine pentru Ford KA.
Multumesc ,
mothy
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Titanium 2.0 TDCI 140cp
VIN: WFOEXXGBBE8L59214

Re: Conducta AC

Mesajde mothy » 11 Iun 2009, 22:45

$1 scrie:$2alut ,
Saptamana trecuta am achizitionat un Ford KA pentru sotia mea si am descoperit ulterior ca instalatia de AC a fost facuta sa tina numai la proba , in momentul acesta fiind fara AC datorita unei sparturi intr-o conducta (subpresiune , din aluminiu cu insertie de cauciuc) care la magazin costa 700 RON. Mainteresa daca stiti pe cineva care dezmembreaza un KA cu AC si unde pot gasi acea piesa (drum/posta + piesa in sine ) mai ieftin decat la magazin . Sau unde sa intreb de piese iefine pentru Ford KA.
Multumesc ,

INTRE TIMP AM AFLAT MAI MULTE DETALII , SE PARE CA ESTE VORBA DESPRE CONDUCTA CARE FACE LEGATURA INTRE COMPRESOR SI RADIATOR (LA INSTALATIA DE AER CONDITIONAT). CONDUCTA (TEAVA) SE PARE CA ESTE DIN ALUMINIU CU MULTE COTURI IAR ACESTEA DIN URMA (COTURILE) SUNT DIN PLASTIC (CAUCIUC).

MULTUMESC ,
mothy
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Titanium 2.0 TDCI 140cp
VIN: WFOEXXGBBE8L59214

Înapoi la Cumparare