Cumparare

cumpar detector radar - pareri

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

cumpar detector radar - pareri

Mesajde romy05y » 06 Dec 2006, 13:19

vreau sa pun un detector de radar sa scap de "puncte"
unu la vreo 3 milioane si mai ieftin de se poate.
acum ce nu stiu e la ce distanta bate radaru adica de la ce distanta imi detecteaza viteza. din auzite ar fi 1.5 km
ce detector e mai eficient adica sa nu-mi detecteze radaru dupa ce m-a prins.
dau si 2 milioane pe el de se poate :)
romy05y
Member

DE CE NU AI UNU' DEJA???

Mesajde MUM » 06 Dec 2006, 13:35

frate! Radarele politiei sunt fabricate de Bell / Belltronics. asadar detectoarele fabricate de firma cu pricina dau cele mai mici erori.... este un magazin cu preturi ff mici langa piata Gemenii / fosta Galati ei sunt distribuitori oficiali... si au experienta.. ti-o spun din..experienta!!!

eu am dat 2milioane dar pe un model mai vechi...si fusese reparat...avusesee un fir rupt... cred ca un aparat bun il iei la vreo 4...da face banii!!!

asadar SUCCES!!!!!
Mazda 323 f Astina 1,6 16v Blue
MUM
Mazda freak

Maşina: Mazda 323 f

Mesajde alexaltdar40 » 06 Dec 2006, 15:49

Mie mi l-a dat un prieten cu 2.500.000 ! E Cobra si e nou. Sa stii ca isi face treaba foarte bine!
alexaltdar40
1nsane Member

Maşina: Ford Sierra 1986 + Ford Cortina 1973 + Audi A4 2002

adresa pt detectoare radar

Mesajde MUM » 06 Dec 2006, 16:32

Adresa Magazin Detectoare de Radar: Str. Mihai Eminescu ,nr.121 ,Bucuresti.

ai atasata harta

Baftaaa!!!!Imagine
MUM
Mazda freak

telefon firma de detectoare

Mesajde MUM » 06 Dec 2006, 16:55

Telefon: 211.06.52 ˇ Tel./Fax: 201.71.53 ˇ mob. 0722 33 60 33 ˇ email:bit@ines.ro
MUM
Mazda freak

Re: telefon firma de detectoare

Mesajde ASZ » 06 Dec 2006, 22:25

$1 scrie:$2elefon: 211.06.52 · Tel./Fax: 201.71.53 · mob. 0722 33 60 33 · email:bit@ines.ro

Adresa web ? Ceva preturi ?
Si eu as fi interesat de ceva la 2-3 mil lei
Suzuki SX4 1.6 4WD GLX negru - 2008
Imagine
ASZ
Ford Freak

Mesajde Gaby » 07 Dec 2006, 01:06

Stati linistiti.
Am eu unul de 7 milioane.
Toate undele pe care le receptioneaza le catalogheaza in undele pe care le recunoaste si te bazaie toata ziua.
In Italia a bazait incontinuu, noroc ca am optiunea auto-quit. Aia au camere cu radar peste tot, autostrazi, tuneluri, etc.
Mie imi pare rau ca l-am luat. O sa spui ca am dat 7 milioane si de asta. Pariu ca si tie o sa-ti para rau chit ca dai 2-3 milioane ?
Mai degraba cumpara un Tom-Tom sau un PDA destept care iti pozitioneaza radarul (unde radar) ce apar din senin intr-un loc. Adica radar pe masinile de politie. O sa-ti spuna de la 5 km ca te apropii de asa ceva. Sigur, costa zeci de milioane, dar merita toti banii. Poate peste ani o sa ajunga si astea cateva milioane vechi.
Deci, la cate benzinarii si alte chestii emitatoare de unde sunt pe trasee, nu o sa-ti dai seama care e radar si care nu.
Politistii dau radarale la minim si te iau de la 100 de m.
Le opresc si te iau din senin.
De ce crezi ca acum le accepta ? Pentru ca soferii incep sa le ignore bazaiturile false si nu mai pot recunoaste care e radar. Ele de fapt sunt receptoare de unde, de tot felul, din spectrul specificat. Nu detecteaza radarele politiei.
Punct.
Bafta.
Am avut cel mai tare si mai frumos Mondy din lume. De ce ? Simplu. Pentru ca era al MEU !
(valabil pentru toti, daca vreti)
Gaby
Member

Mesajde mihai24msu » 07 Dec 2006, 22:43

Asa este. Am si eu unul Bell si am dat o gramada de bani pe el. Si nu numai, adica am mai dat si la politie cand m-a prins cu viteza. Nu prea isi merita banii. Politia sta cu radarul la minim sau chiar oprit si ii da drumul cand vede un "pacalici" ca vine cu viteza si iti spun din experienta ca nu ai cum sa reduci viteza asa de repede. Sau cum am mai vazut ca stau in benzinarii si cand il auzi ca bipaie zici "aaa e de la benzinarie" si cand colo ...hop te-a prins. Mai sunt radarele fixe care au un semnal foarte slab pe care detectorul il vede doar de la cativa metri... prea tarziu. Mai nou o sa apara, sau poate ca sunt deja, camere in cascada care nu emit nimic doar iti calculeaza viteza cu care ai mers intre camere, deci degeaba mergi incet in dreptul lor, daca dupa aia o calci, ca ajungi repede la cealalta.
Sunt bune doar daca nu depasesti viteza cu foarte mult. Mie mi-au luat bani pe viteza de multe ori. Nu ai cum sa reduci de la 140-170, sa zic ca mergi noaptea printr-un sat, la 50 intru timp foarte scurt...si el oricum te vede ca vi tare.
Asa ca las-o moale si cu detectorul si cu viteza, ca oricum nu e buna (hai fie - macar pe distante scurte...si dese... :icon_lol: ). Cu toti suntem vitezomani, cum sa nu fii cu o masina ca asta. Ca idee mie imi consuma masina la drum lung......10% de ce ? Ca nu pot sa tin acceleratia constanta si o rezem de podea :icon_lol:
Never drive faster than your Angel can fly.
mihai24msu
Member

Maşina: ...::: focus :::... hatchback '03 1,8TDDI 90CP

Mesajde ASZ » 07 Dec 2006, 23:24

Sincer, eu mi l-as lua ca efectiv (Storcescu) m-am saturat sa merg cu 55-59 km/h prin localitati si sa vad cum ma depaseste toata lumea (e foarte obositor cu un ochi pe bord si cu altul pe marginea drumului sau la farurile masinilor care vin din sens opus.In alta ordine de idei sunt constient de tertipurile folosite de MILITIENII erei noastre .. dar ma gandeam ca poate detectorul sa ma ma ajute prin cele 2-2.5 mil investite, sa mai evit cate o amenda sau mai nou ceva puncte (ultima amenda o am din 2000 ... dar numai eu stiu cum ma taraiam de atunci prin localitati :( )
Imagine
ASZ
Ford Freak

Mesajde Gaby » 09 Dec 2006, 01:45

Cel mai mult te ajuta ... sa-ti CONFIRME ca exista un radar dupa ce esti atentionat in trafic de cei ce vin fata cu 5 km inainte. :)

Cum avem pe langa drumuri o gramada de carciumi si benzinarii cu senzori la usi, politistii se folosesc de ele. Doar in campul cel mai camp, daca pot sa spun asa, e cat de cat folositor.
Uite, azi mie mi-a folosit, cred ca a 2-a sau a3-a oara de cand il am (1 an aproape), mergeam printr-un sat, pe un drum national si ... hop, incepe sa-mi spuna ca e ceva in banda "K" si care avea 2-3 liniute la intensitate (pana la 9 sunt de toate). La 1-2 km erau "baietii", culmea dupa un damb al soselei. I-a "dezvelit" bine tare.
Da, daca nu sunt alte unde care sa-l innebuneasca, face treaba, dar in rest, e buimacit complet. Cum drumurile mai importante sau autostrazile put de senzori, nu face nimic. Pe dincolo sunt o gramada de senzori, de trafic, de zgomot, etc., si "urla" saracu ca nebunu. Sa-ti iei neparat cu functia "auto-quit", adica sa te atentineze cateva secunde si apoi sa-si scada automat volumul, ca e jale altfel. Daca il dai incet se prea poate sa nu-l mai auzi.

AM OBSERVAT CA ATUNCI CAND E RADAR, SEMNALUL CRESTE PROGRESIV. NU "APARE-DIPARE" CA ATUNCI CAND TRECE PE LANGA TINE UN COLEG DE TRAFIC CU DETECTOR.

In drum spre Bucuresti, la Coropceni, sunt alea 2 camere fixe. Le vede de la 20 de metri. Nu stiu ce e de capul lor dar sunt foarte "silentioase"
Tot bazaind de capul lui, nu l-am mai bagat in seama, cred ca deja era in "auto-quit" si nu am vazut o Solenza albastra, inzestrata cu radar, care m-a ajuns intr-un sat facndu-mi semn sa opresc si care mai detinea 2 "curcani" la bord pusi pe vanatoare. Te vedeau ca mergi tare, ei mergand usor pe dreapta, si te urmareau pana te prindeau din urma, in urmatorul sat. In timp ce te urmareau, dadeau drumul la radar. Trebuia sa le las talonul, sa-mi confiste detectorul, ca-l vazuse pus sub parasolar, amenda 5 milioane. Am scapat cu 500.000 spaga. Phiu.

Nici nu stiu ce sa-ti spun.
Eu am dat 7 milioane. E un WHISTLER Pro 73. E super sensibil. Prea sensibil dupa parerea mea. Vede radarul de foarte departe dar si toate undele venite de aiurea. Cand ii parvin urme de semnal (din departari), crede ca e vanat si intra in VG2 (detector de detectoare de radar) si baga capul la cutie, timp de cateva secunde e "mort". Mai apare din cand in cand si "PULS", care ii spune ca exista un radar de ultima generatie care te vaneaza cu unde de tip "puls"(se trimite unda spre masina vanata dar doar timp de cateva milisecunde, radar tip pistol, dar super rapid si super sensibil). Nu exista asa ceva la noi, dar el daca prinde dintro reflexie o urma de unda, gata, e PULS.
"Laser" inca nu a binevoit sa depisteze, ... la noi. In Franta parca a gasit asa ceva.

Daca ma intrebi acum ce as face din nou, as spune ca as mai pune 5 milioane (pe langa cele 7 si mi-as cumpara un PDA si am si Windows pe masina si sistem de navigatie GPS si player de filme si muzica si joculete si etc. Daca mai crack-uiesti si un program bun de navigatie, iti poate depista, dupa cum am spus mai sus, cand apare din senin undeva pe traseu emiteri de unde tip radar si esti avertizat din timp si stiind unde se afla EXACT. Nu mai spun de alea fixe ca mai toate sistemele le au in program.

In final, vezi tu ce faci. Sunt convins ca tot nedumerit ai ramas. Asa ai sa fii si de aici incolo. Depinde de tine daca alegi sa fii nedumerit cu 3 milioane in buzunar, sau fara. ;)
Ultima oară modificat de Gaby pe 10 Dec 2006, 00:59, modificat 1 dată în total.
Am avut cel mai tare si mai frumos Mondy din lume. De ce ? Simplu. Pentru ca era al MEU !
Gaby
Member

Mesajde ASZ » 09 Dec 2006, 23:58

Mersi mult pentru sfaturi. Realmente am fost placut impresionat de modul cum ai descris situatia si mai ales de cum ai tras concluzia - care e si a mea: raman confuz .. asa ca mai strang din dinti si ascult sfatul .. PDA sa fie ... dar ... mai incolo.
Imagine
ASZ
Ford Freak

Detectoare cu GPS

Mesajde Gaby » 11 Dec 2006, 01:23

http://www.gpsprevent.com/

"LES MESSAGES VOCAUX:

*
Bienvenue, attachez votre ceinture et conduisez prudemment, SVP.
*
Recherche des satellites terminée (allumez vos feux, SVP).
*
La vitesse maximum autorisée est de _km/h, vous roulez ŕ _km/h.
*
Attention, vous approchez d'une zone de contrôle mobile.
*
Attention, vous approchez d'un feu rouge équipé d'un radar.
*
Vous approchez d'une zone d'accumulation d'accidents.
*
Vous approchez d'un virage dangereux.
*
Pensez ŕ prendre une pause toutes les deux heures.
*
Pour votre sécurité, effectuez une mise ŕ jour.

Off-topic:
Radarele fixe in Franta:

http://www.radarsfixes.com/carte.asp?a= ... 3&l=3&m=FR

(Dati click pe numerele alea. Unele au poze unde sunt amplasate. Cool.)
Gaby
Member

Mesajde Gaby » 14 Dec 2006, 01:57

Cand tocmai ziceam ca parca e un facut, ca de cand am inceput sa scriu in acest post detectorul meu face treaba, am patit-o.
Ma duceam, alaltaieri, la CT. Intre GL si BR, dupa ce am mers toata noaptea pe ceata (trebuia sa fiu in CT la prima ora), am prins o portiune clara intre cele 2 orase. Zic, baga tare.
Eram singur pe sosea.
In sfarsit vine o masina din fata.
Deodata detectorul incepe sa faca isteric : "Pulse, pulse, pulse...", .... dar dupa al 3-lea pulseu masinii din fata ii "cresc": o mandrete de girofaruri. C-am in acelasi timp ii si vad maciulia, pe geam, curcanului.
Cica am trecut de vreo 1 km de indicatorul care arata ca sunt intrat in orasul BR. Sa mor daca era ceva prin pustietatea aia, si daca era, cred ca era pitit bine. Sau o fi BR asa de pustie pe acolo ?
Viteza, ... in localitate deci, 113 km/h.
Urmarile ?
6 milioane amenda, carnet suspendat, puncte (nici nu am mai auzit cate).
Desi am stat in masina, dupa noul regulament, m-au chemat la masina lor, sa stau aplecat la geamul lor, sa ma umilesc, sa stau in frig, iesit in tricou de la caldura.
Celalalt deja a scris juma' de proces verbal.
Scot 50 RON, se face ca nu vede.
Scot 100 ROM deja inceteaza sa mai caute ceva care nu gasea in cartea cu regulamentul. Isi facea de treaba gen "fa-te ca muncesti".
Au primit acei 100 RON si desi au zis ca ma inteleg, ca stiu ca e ceata mai peste tot, au zis ca asta a fost sa fie.
Drum bun. Pa.

Cu vreo 100 km inainte detectorul a vazut o echipa radar chiar dupa o curba. Chiar eram bucuros ca face treaba, in sfarsit detectorul meu.
Dar ce sa mai faci cand astia ies la VANATOARE pe sosele pustii, la 4 dimineata si dau drumul la radar la 200m de tine?
ESTI MANCAT.
Au si ei metode inventate ca sa vaneze niste prime de Craciun. Oare ce fac cu banii aia? Le iau copiilor lor jucarii ? Daca ma duceam dupa insulina sau citostatice sau alta urgenta, dupa cum se mai intampla si le si spuneam, oare se gandeau la asta cand le ofereau jucariile ? Astia nu stiu de avertismente, de nimic. Niste sacali. Oricum, mi-au stricat bugetul pe ziua aia.

Bafta ... mai multa si voua.
Gaby
Member

Mesajde danmatyas » 14 Dec 2006, 17:06

huh..bine ca nu ti-au saltat permisu.Si eu am vazut odata masina politiei la 8 dimineata duminica intr-un satuc.Orice ar face numa sa inhate si ei ceva.
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde raven2k1 » 15 Dec 2006, 10:54

PDA ???? COMPLET ERONAT. De cand iti spune pda-ul unde e radarul mobil? De acord, te ajuta sa le vezi pe cele fixe montate pe sub poduri, tunele, etc... dar cu cele mobile ce faci? Te atentioneaza la 5 km .... da, daca ai si informatiile despre radarele fixe in PDA. O gramada de bani bagati intr-un PDA pentru care tre sa cauti mereu updateuri ca nu stii daca a aparut un radar nou FIX sau nu.
Hai sa fim seriosi. In 3 ani de cand am carnetul am facut peste 300.000 km si nu am NICI o amenda de radar si am alergat masinile care le-am avut la greu. de ce? Nu pt ca am PDA sau superdetector bagat in bara ci un banal de Beltronics 920 pus sub tetiera pasagerului din spate. Urla in draci in Bucuresti(dar are automute - orice detector are(ca e automute, ca e citymode, tot tace)) dar cand am iesit la noi, unguri, nemti, nu a ratat nici un detector.
Parerea mea: PDA-ul e bun pt navigatie, detectorul pentru detectie radare.
Focus 1.8 TDDI 66kW - 2001
Bucuresti - Berceni
Traiasca detectoarele de radar si ala care le-a inventat !!!
raven2k1
Incepator

Mesajde romy05y » 15 Dec 2006, 12:07

la mai mult de 3 mil nici nu ma gandeam la detector. pana in 3. gaby ai facut detectoru pt mine un fel de femeie sacaita care nu stie niciodata ce vrea da tot bate din gura :) . despre PDA intreb si io ca raven2k1 de unde stie el radaru mobil? astea is alea care me fitileaza pe mine. am ajuns intr-o vreme acum am incetat hiuh sa iau cate 1 in fiecare duminica.

Raven2k1 iau sau nu iau detector la 2-3 mil care sa ma ajute vizibil? ca tu esti mai optimist :) sau mai bine iau cate 1 mil in + la drum de spaga?
romy05y
Member

Mesajde danmatyas » 15 Dec 2006, 17:28

eu am de gand sa imi iau un black spiderzz 200.ce parere aveti? merita 3 milioane? am inteles de la altii ca face treaba buna.
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde darkmic » 15 Dec 2006, 23:04

Eu m-am pricopsit cu un Bell Vector 985 insa e prea noua achizitia ca sa imi spun parerea. Sper sa fie util.
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde raven2k1 » 16 Dec 2006, 23:31

$1 scrie:$2a mai mult de 3 mil nici nu ma gandeam la detector. pana in 3. gaby ai facut detectoru pt mine un fel de femeie sacaita care nu stie niciodata ce vrea da tot bate din gura :) . despre PDA intreb si io ca raven2k1 de unde stie el radaru mobil? astea is alea care me fitileaza pe mine. am ajuns intr-o vreme acum am incetat hiuh sa iau cate 1 in fiecare duminica.

Raven2k1 iau sau nu iau detector la 2-3 mil care sa ma ajute vizibil? ca tu esti mai optimist :) sau mai bine iau cate 1 mil in + la drum de spaga?

:) Cand l-am luat eu prima oara si-a scos banii in mai putin de 1 luna - sigur as fi luat amenzi. Am devenit instantaneu sustinator al detectoarelor !! Cumpara si drive safely.
Focus 1.8 TDDI 66kW - 2001
Bucuresti - Berceni
Traiasca detectoarele de radar si ala care le-a inventat !!!
raven2k1
Incepator

Mesajde omarica » 19 Dec 2006, 18:36

si eu sunt sustinatorul detectorului....am o raie de Whisler (7031 sau ceva de genul asta, mi-e lene sa ma duc la masina sa vad) si si-a facut banii de o mie de ori.

il am de un an jumatate si nu am mai luat nici un radar. Face el galagie la benzinarii dar asta e, m-am obisnuit cu el. E super bun, chiar daca e un model ieftin. Dadusem 2.700.000 pe el in vara lu 2005.
litoralul a fost impanzit de radare toata vara dar nu am luat niciunul. am facut si o gramada de drumuri prin tzara si mi-a pipuit de fiecare data cand a fost radar.

cred ca este util un detector (parerea mea)
Ford Focus 1.8 TDDi 2001 90 Cp
omarica
Ford Freak

Mesajde romy05y » 21 Dec 2006, 09:38

Bun Detector am zis, detector sa fie :) sa vedem acum ce gasesc la 2-3 milioane.
romy05y
Member

Mesajde verga_Cip » 21 Dec 2006, 10:40

in banii astia iei o cobra lejer....
cred ca te poti lipi si de un bell.... dar 925 , ca celelalte sunt mai scumpe!

buna investitia!

http://www.celemaiieftinedetectoare.ro/ ... &id_m=3001
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde vane » 30 Dec 2006, 01:10

Mamaaa ce de "lucruri" s-au spus aici :) M-am amuzat teribil ... Acum, gata, la munca !
A. Detector (Target de preferat) pentru radare pe masini;
B. GPS cu avertizare sonora pentru camere;
C. Respectarea celor 10 porunci de utilizare a detectorului:
1. Nu alerga cand n-ai iepuri in fata;
2. Nu neglija nici o alerta;
3. Nu-l tine pe City;
4. Nu pune 2 detectoare in aceeasi masina;
5. Tine mobilul departe de detector;
6. Amplaseaza detectorul linga retrovizoare;
7. Lasa-l la volum mare dar cu automute;
8. Pune piciorul pe frana inainte de curbe, varfuri de deal si cand esti mascat de camioane sau autobuze;
9. Franeaza violent daca indica semnal mare brusc;
10. Nu alerga daca ai vreunul lipit de spatele tau; lasa-l s-o ia in fata si sa devina iepure.

Fiecare regula are explicatii mai mult sau mai putin evidente. Le pot furniza ... la cerere :D
Focus HB, 2005, 1.6 TDCI (110PS)
vane
Member

Mesajde adispan » 30 Dec 2006, 07:37

bune sfaturile astea, vane, chiar misto de tot - pe bune vorbesc, nu fac misto

acuma revenind la detectoare

m-am pricopsit si io ieri cu un BELTRONICS TARGET EURO 550 care detecteaza atit radarele "clasice" cit si cele cu laser; am citit cartulia de folosire si pare supermeserias (poa' o sa detaliez intrun alt topic, ca acum is cam chiaun) ... insa io nul pot folosi PENTRU CA AM SISTEM DE INCALZIRE IN PARBRIZ, si in cartulia aia scrie negru pe alb ca asta reduce FOARTE MULT sensibilitatea; a vrut sasi ia si taicamiu unu, da' iau zis aia de la magazin ca daca are parbriz atermic iar nu e foarte eficient ... ASADAR ATENTIE!!!

drept care o sa il schimb cu altul la care se monteaza senzorii undeva in afara masinii, si o sa va tin la curent cu performatele/specificatiile tehnice ale respectivului utilaj

la multi ani fericiti

Adi
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde vane » 30 Dec 2006, 11:31

NUUUUUU !

Pune-l langa oglinda in zona punctata ! Acolo firishoarele lipsesc; sa-ti poti pune cititorii de taxe pentru parcari si autostrazi.
Du-te (sau daca nu stii la cine merg eu cu tine) la unii cu un pistol radar si punem masinile umar la umar si vedem diferenta !!
Eu am tot target 550 si-l tin in zona aia din cauza poruncii 6; am parbriz normal ...

Target 550 e tatal lor, sa-l stapanesti sanatos !
vane
Member

Mesajde bogdanv » 31 Dec 2006, 10:33

si eu ma gindeam la una bucata detector, nu extrem de shcump, dar aveam dubii cu privire la amplasare din cauza degivrarii din parbriz. acum mi-au mai trecut temerile. ma gindesc insa daca sa nu optez totusi pentru unul modular in bara?
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde vane » 31 Dec 2006, 10:45

Daca bara aia merge cu tine peste tot, e OK !
BTW: Sa n-o lovesti niciodata prea tare.
BTW2: Cred ca e vorba mai degraba de masca radiatorului :car15:
vane
Member

Mesajde adispan » 31 Dec 2006, 14:26

@vane: da bai tata, esti mareeeeeee ... uitasem de zona aia care nu are firisoare de incalzire ... mi-am dat seama acum, zilele astea, cind porneam degivrarea si imi ramanea o parte din parbriz cu gheata pe el, de ma lua enervarea si ma gindeam "nesimtitii astia au facut economie pina si la firele alea de incalzire"; n-am pe nimeni cu pistol radar, si mi-ai fi de mare ajutor daca m-ai ajuta sa il setez prima data si sa imi faci o demonstratie practica ... am citit io in cartulie, da' nu mi sa parut destul de explicit ...

bun, acuma scula lu' taicamiu: BELTRONICS VECTOR LR Remote model 975R;

cutia e sigilata, asa ca citez din ce mai scrie pe ea:
- Digital PLL synthesized oscilator
- Digital X/K/Super Wideband Ka Radar Detection
- 360 degrees laser detection
- Proven undetectable to the VG-2
- X/K/Ka bands select on/off
- detects all traffic radar/laser
- SWS (safety warning system)
- 4 driver selectable features
- software upgradable

asta cum e? ca pot sa schimb 550u' pe asta

merci

Adi
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde bogdanv » 31 Dec 2006, 14:50

$1 scrie:$2aca bara aia merge cu tine peste tot, e OK !
BTW: Sa n-o lovesti niciodata prea tare.
BTW2: Cred ca e vorba mai degraba de masca radiatorului :car15:

bara de cele mai multe ori merge cu mine; de lovit...hmm, mai avem chestii d'astea in trafic da nu e mare deranjul, mai mult cite un push-up asa de control...
acum vorbind seryos: cel modular este compus din 1 modul de interior care se moteaza undeva pe consola sau in plafoniera si un modul care se moteaza ca senzorul de parcare in bara sau aripa (compus din 2 bucati dreapta si stinga) deci nu cred ca se pune pe/in grila. acum intrebarea este: rezista oare la socurile soselelor noatre? pe range sau pajero l-am vazut functionind dar....e range sau pajero ...ma intelegi, e masina de teren, etc. :icon_confused:
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde vane » 04 Ian 2007, 12:04

@adispan: pot sa-ti trimit o poza cum l-am montat eu.
Pentru proba te duci la Alarm 96 (Drumul Sarii - in fata casei de cununii) dai o bere la un baietzash de acolo si te impusca ala prin parbriz. (si cu det pe bord si sub oglinda - sa vezi diferentza ;) )
vane
Member

Următorul

Înapoi la Cumparare