de adicristea » 27 Sep 2010, 21:53
Ford Fiesta 1.3i August 2006, 70CP, 53.000km, in garantie inca o luna, fara accidente (mai putin zgarieturile care au fost reparate pe CASCO Full la Allianz Tiriac), ABS + EBD, 4xairbag (in volan/bord si in scaune), computer de bord, servodirectie, aer conditionat, geamuri electrice fata, radio-CD 6000CD, comenzi audio pe volan, imobilizator motor, inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, volan + scaun sofer reglabil pe inaltime, bancheta rabatabila fractionat, buzunare pe spatele scaunelor, pachet fumatori (desi nu s-a fumat NICIODATA in ea).
Mai am urmatoarele elemente aditionale pe care nu le-am pus: deflectoare vant geamuri fata, mufa AUX (cumparat tot kit-ul), manere usi interioare argintii. Nu am mai facut operatiunile pentru ca am plecat din tara (momentan sunt in UK pentru o perioada destul de lunga).
Pretul este de 4700E negociabil, as vrea sa dau masina PANA luna viitoare pentru ca noul proprietar sa isi treaca numele in carte fara sa mai treaca pe la mine (momentan este a firmei de leasing, ultima factura este de 0EURO in octombrie, fara reziduala).
Daca aveti alte intrebari, va rog.
O zi buna!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®