Cumparare

Unde gasesc preturi mai bune la piese ford ??

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Unde gasesc preturi mai bune la piese ford ??

Mesajde walterc74 » 03 Iun 2007, 21:22

Am un mondeo 1,9 tddi si i-am facut testul la autovit.A iesit foarte bine insa ar mai fi de schimbat una alta[maruntisuri],placute frana fata,furtun intercooler,reglat frana de mana,,simering cautator viteze si cam atat.
Vreau sa i-mi spuneti si mie daca stiti unde gasesc piesele respective la preturi normale si eventual un service eficient si cu preturi bune[adica sa nu stau 5 ore ptru schimbat placutele frana pe fata si sa ma mai si jupoaie de bani].
walterc74
Ford Freak

Mesajde adispan » 03 Iun 2007, 21:31

salut

1. piesele: in sectiunea de vanzari sau in cea de reclame ai niste furnizori de la care poti obtine piesele, la pret omenesc - citez din memorie: FORCAR, ford_mazda, FREAKff ... si poate mai sunt vreo cativa
2. service: poti incerca la FordCSD (reprezentat pe forum prin userul "ross") sau la bunul mester Laur, recomandat de foerte multi de aici - foloseste functia "search" pt a gasi topicul despre el, si cere prin PM numarul lui de telefon de la cei care i-au folosit serviciile (pe unul din topicurile despre el e pusa si o harta cu localizarea atelierului lui, dar nu mai stiu prin ce topic)

bine ai venit pe forum, si sa fiti sanatosi amandoi

PS - asteptam prezentarea masinii in sectiunea "Masinile membrilor", cu pozele de rigoare

PPS - trece datele masinii si in semnatura pe care ti-o poti edita in profilul tau
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde VIPER » 03 Iun 2007, 22:22

Vezi ca furtunul ala de intercooler nu e tocmai maruntis... 315 lei la una din firmele care vinde pe forum, peste 500 la Romcar... Si fara ala, masina nu trage...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Înapoi la Cumparare