Cumparare

Caut Buton TCS

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Caut Buton TCS

Mesajde Bubu4Bebe » 12 Dec 2010, 16:45

Salutare tuturor. Am urmatoarea nelamurire. Am sau nu am TCS? Detin un Ford Mondeo MK2 model GLX (daca stie cineva sa imi spuna ce inseamna), fabricatie 27.01.1998. Tocmai mi-am schimbat aparatul de radio si intamplator am observat o mufa libera cu 7 fire langa butoanele de incalzire scaune. Din toate cautarile mele am dedus ca este mufa de la TCS. Am luat o lampa de control si am verificat firele. In momentul cand pun contactul vine + pe unul din fire care este putin mai gros decat celelalte si vreo 2 fire sunt -. Din toata povestea asta m-ar interesa butonul, contra-cost, desigur. Daca cineva ma poate lamuri cu mufa sau alte detalii, va rog sa imi scrieti. VINul masinii este: WF0NXXGBBNWL44240. Poate este de folos cuiva in a-mi spune daca masina are TCS. Si daca se gaseste cineva care ar putea sa ma ajute cu toate informatiile sau cu un site ori program ce decodifica VINul cu toate amanuntele. Va multumesc anticipat tuturor!
Bubu4Bebe
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 1999, 1.8L 16V, 115HP, KTM
VIN: WF0NXXGBBNWL44240

Înapoi la Cumparare