Cumpar capota -need help-
Salutare prieteni,
Din cauza timpului (a lipsei lui, mai exact) nu am mai putut "forumui" .. dar ieri am patit un necaz si acum va cer ajutorul.. alaltaieri am deschis capota si m am uitat cum pot schimba radiatoru' de aer de pe masina.. caci e spart.. (masina e un Scorpio Ghia 2.0i din 1992 model american) .. iar ieri am plecat spre CT dis de dimineata.. uitand sa inchid capota cum trebuie..
si la 100km/h am patit beleaua.. s a ridicat capota si mi a spart parbrizu' si s a facut varza si ea..
( Acum imi trebuie capota noua caci cea avariata nu mai iese la linie.. si nici nu vreau sa o umplu de chit.. daca stiti pe cineva.. sau daca aveti un GHIA model american .. va rog sa ma ajutati.. Vreau sa va spun ca e un model diferit.. are nervuri pe capota.. ce pleaca de la faruri.. catre oglinzi si are stropitoarele pe capota si nu sub cum le are modelul european..
Va multumesc anticipat.. si astept sugestii
Din cauza timpului (a lipsei lui, mai exact) nu am mai putut "forumui" .. dar ieri am patit un necaz si acum va cer ajutorul.. alaltaieri am deschis capota si m am uitat cum pot schimba radiatoru' de aer de pe masina.. caci e spart.. (masina e un Scorpio Ghia 2.0i din 1992 model american) .. iar ieri am plecat spre CT dis de dimineata.. uitand sa inchid capota cum trebuie..

Va multumesc anticipat.. si astept sugestii

Ford Scorpio '92 - 2.0i --122HP
-
julienb - Member