Cumparare

suport oglinda ford fiesta

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

suport oglinda ford fiesta

Mesajde buhu_lucky » 16 Feb 2011, 13:23

salut!sunt din baia mare si in urma cu cateva zile un cetatean mi-a saltat geamul retrovizoarei stangi.Geamul l-am cumparat dar partea proasta este ca mi-a rupt si clemele de prindere ale suportului.Daca are cineva o retrovizoare sparta ,rupta si are suportul bun rog un semn.Zicand suport ma refer la piesa aceia din plastic care se misca atunci cind reglezi oglinda
Ps: oglinda este cu reglaj manual, fara incalzire
buhu_lucky
Incepator

Maşina: FORD FIESTA,AN 2003,1388CM

Re: suport oglinda ford fiesta

Mesajde B-971-LTE » 15 Mar 2011, 02:43

ti-ai facut rost? daca nu si daca nu gasesti nici la dezmembrai, vezi ca o oglinda cu totul(toata oglinda nu doar sticla) costa 80 de lei...aftermarket. dezavantajul e ca,cel putin la mine, oglinzile sunt usor strambe si lungeste imaginea sau o micsoreaza. depinde cum imi misc capul. dar dupa cateva saptam,ani m-am obisnuit. in concluzie, oglinzi complete aftermarket sunt o solutie simpla si ieftina.
Atentie insa, pe carcasa aftermarket,nu merge sticla originala,au alte prinderi.
B-971-LTE
Incepator

Maşina: fiesta 1,4 tdci 2008

Înapoi la Cumparare