domnule Aurel, sincer, oricit ma straduiesc nu va inteleg nemultumirea tinind cont de faptul ca tranzactia intre noi s-a incheiat anul trecut (daca s-a incheiat pt ca in topicul de mai jos nu am gasit niciun mesaj de la d-voastra, dar probabil ca s-a incheiat) si nu am fost contactat pentru rezolvarea nemultumirii d-voastra in niciun fel, telefonic, mp sau in subiectul deschis, fapt pentru care va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. am spus caci va dau piulite noi la pret de sh?
2. piulitele au fost defecte? hexagonul era deformat?
3. piulitele sunt neutilizabile?
4. ati avut vreo problema din cauza lor?
5. nu inteleg de ce va exprimati nemultumirea abia acum, de ce nu ati facut-o la momentul respectiv? fiti sigur caci s-ar fi rezolvat fara probleme ca sa fiti multumit.
acum este foarte usor de improscat nu noroi, la fel de bine as putea sa scriu si eu despre d-voastra ce-mi trece prin cap, dar asa ceva nu se face, prima data ar fi trebuit sa ma contactati pe mine dupa care sa va expuneti punctul de vedere si sa faceti aprecieri.
eu cred ca am dat dovada de foarte multa transparenta cu fiecare coleg de forum care a apelat la mine, fapt pentru care ii rog pe toti cititorii sa urmareasca subiectul de la vremea respectiva unde se vede cit de multumiti sau nemultumiti au fost alti colegi.
viewtopic.php?f=21&t=54691&st=0&sk=t&sd=a&start=20eu va doresc sanatate si drumuri bune
Nimic din ceea ce este scris cu litere mici nu este favorabil.
Ceea ce dau paragrafele scrise cu litere mari este anulat de paragrafele scrise cu litere mici.