Cutie viteze. Schimb cutie de viteza sau reparatie ?
Va salut si va solicit o consiliere !
Am o masina Ford Puma , motor L1W, WIN : WF0CXXGAEC1J07913, din 2001.
Cutia este pe masina inca, functioneaza bine cu urmatoarele specificatii :
- la vit. 1 si 2 si marsarriere are un rontait continuu care dispare la vit. sup. de peste 50 km / ora ( la mers liber. scoasa din viteze, la vale si curbe nu se aude nimic...doar motorul !)
- se observa un joc mare....in cuplajul cinematic al miscarii, un clanck metalic...doar o singura data , la schimbarea vitezeor si eliberarea ambreiajului , pana ajunge puterea la roata, dupa care rontaie o bucata.
Vreau sa o repara ..sa nu am surprize..fiimea face naveta cu ea zilnic.
Ce se merita schimbat toti rulmentii, simeringurile din ea...sau una second..ca de noua nu-s bani!
Astet raspuns pe pm
Am o masina Ford Puma , motor L1W, WIN : WF0CXXGAEC1J07913, din 2001.
Cutia este pe masina inca, functioneaza bine cu urmatoarele specificatii :
- la vit. 1 si 2 si marsarriere are un rontait continuu care dispare la vit. sup. de peste 50 km / ora ( la mers liber. scoasa din viteze, la vale si curbe nu se aude nimic...doar motorul !)
- se observa un joc mare....in cuplajul cinematic al miscarii, un clanck metalic...doar o singura data , la schimbarea vitezeor si eliberarea ambreiajului , pana ajunge puterea la roata, dupa care rontaie o bucata.
Vreau sa o repara ..sa nu am surprize..fiimea face naveta cu ea zilnic.
Ce se merita schimbat toti rulmentii, simeringurile din ea...sau una second..ca de noua nu-s bani!
Astet raspuns pe pm
Multumesc tuturor.
Diaconu Stefania T Dana- dstdan
Diaconu Stefania T Dana- dstdan
- dstdan
- Ford Freak
- Maşina: Ford Puma
- VIN: XXXXXXXXXXXXXXXXX