Furca roata stanga spate
Sunt interesat sa cumpar din dezmembrari o buc furca roata stanga spate (partea sofer) - fara defecte - pt Focus break 1.6, benzina, 2002. Atasat este si un print screen Microcat cu piesa respectiva.
Pentru a evita eventualele nepotriviri as dori ca piesa sa fie demontata tot de pe un break 2002-2004. Ma intereseaza doar acesta piesa, fara bucsa si fara alte repere atasate.
Cu respect va rog sa-mi lasati un pm cu oferta dvs in cazul in care aveti aceasta piesa de vanzare, in stare buna (din dezmembrari), multumesc!
Pentru a evita eventualele nepotriviri as dori ca piesa sa fie demontata tot de pe un break 2002-2004. Ma intereseaza doar acesta piesa, fara bucsa si fara alte repere atasate.
Cu respect va rog sa-mi lasati un pm cu oferta dvs in cazul in care aveti aceasta piesa de vanzare, in stare buna (din dezmembrari), multumesc!
Teoreticienii stiu de ce functioneaza un lucru dar nu stiu cum, practicienii stiu cum functioneaza dar nu stiu de ce, noi imbinam teoria cu practica -> nu ne functioneaza nimic si nu stim de ce!
-
nykdvhd - Incepator
- Maşina: Mondeo MK5 2016- 179CP; Ford Focus, 2002, 1600cc, 101CP & Ford Fiesta TDCI, 1.4, 2008;
- VIN: WF0FXXWPCFGR05820