$1 scrie:$2u are nimeni nici o sugestie?
Daca cei interesati de o anumita defectiune ar citi putin pe acest topic,ar observa ca am repetat de X ori ca nu detin decat un nr. limitat de cunostinte in domeniul electronic si nu sunt capabil sa raspund.
Vad tot mai des postate pe acest topic subiecte cu "imi palpaie,imi intrerupe",etc,acestea fiind defectiuni electrice si nu au nici o legatura cu mecanica propriuzisa care o execut eu si daca cei cu aparatura de testare nu sunt capabili sa va gaseasca defectiunea spunand ca totul este in regula,sa inchida atelierele si sa plece acasa.Aceste defectiuni sunt electrice,sunt componente care au probleme,poate fi un circuit electronic la care in timpul functionarii se incalzeste o anumita piesa,nemaifiind capabila sa.si faca functia la cald,asa cum o face la rece.
Deci vin si ma repet,eu repar motoare cutii de viteze,tot ce cuprinde acest domeniu,unde se lucreaza cu capul,nu cu soft.uri care nu sunt compatibile cu niste autoturisme care in timp au fost indopate cu electronica,special sa creeze numai probleme.
Imi cer scuze,nu vreau sa par absurd,dar e ca si cum te.ai duce la ginecolog si ii spui ca te doare maseau.