Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: SERVICE AUTO SPECIALIZAT FORD

07 Iun 2010, 11:09

pt sebifordfiesta1 : oferta pe PM

07 Iun 2010, 12:53

Azi am schimbat kit-ul de distributie si pompa de apa la Neltrans
Foarte de treaba Laur si baietii, recomand ;)
Mersi mult :D

07 Iun 2010, 13:50

Multumim pentru apreciere andrei.r .

21 Iun 2010, 13:23

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog care ar fi costul inlocuirii unui furtun (este vorba de furtunul care face legatura intre butelia de la sistemul de A/C si restul instalatiei, din cauciuc) care este pozitionat sub fulia de la compresorul A/C).
Imi pare rau dar nu stiu cum sa-l descriu mai bine de atat, daca e nevoie o sa fac un drum la service pentru constatare.

Ford Mondeo 2.0 Tdci 2005
wf05xxgbb55b04395

Multumesc

23 Iun 2010, 08:04

Inlocuire furtun A/C - 80 RON

28 Iun 2010, 13:08

I-am recomandat unui coleg de serviciu serviceul dumneavoastra. A fost si-a rezolvat problema totul OK. L-am trimis la sacrificiu sa vad daca e OK sa nu incerc eu primul :))
In fine acum sunt linistit si pot incerca si eu.

Am de facut urmatoarele pentru care v-as ruga sa imi dati un cost manopera:
1. Montat rulment fata - vine cu tot cu butuc deci nu trebuie extras rulmentul sau alte batai de cap.
2. Schimb ulei +filtru
3. Schimb lichid frana
4. Schimb filtru combustibil

Mentionez ca am materialele. Am si o problema cu aerul conditionat - ceva electric dar asta, separat, la fata locului cu cineva care se pricepe.
Multumesc.

29 Iun 2010, 20:43

UP? 8-|

Sau daca ma poate indruma cineva catre un service va rog un PM. (service serios nu dealeri ford :-" )
Multumesc.

05 Iul 2010, 20:25

Îmi puteți spune, vă rog, costul pentru schimbul pompei de servo. (Am piesa)
Ford Focus TDi 1.8 din 2000.

Multumesc.

07 Iul 2010, 15:21

Buna ziua imi cer mii de scuze pentru intarzierea raspunsului dar am fost plecat din tara
pentru :

dreaq - manopera pentru schimb ulei si filtre + schimb rulment 200 ron

ficini - schimb pompa servo - 150 ron

detalii : 0769 210 101

08 Iul 2010, 21:03

buna ziua, un pret va rog pt schimb ulei + FILTRE. pe mp va rog. multumesc

12 Iul 2010, 23:46

100 ron , detalii: 0769210101

20 Iul 2010, 12:27

oferta pe PM

24 Iul 2010, 19:08

Buna ziua

Pentru ca eu sint din Constanta dar vin destul de des prin Bucuresti am citeva intrebari :
- adresa exacta sa o pun pe GPS sau coordonatele GPS
- cam la ce distanta (in minute) sinteti de Aeroportul Baneasa ?
- cum Focusul meu are 184 000 km doresc sa va intreb cit costa o verificare completa a masinii pentru 200 000 km

24 Iul 2010, 19:17

buna ziua ,va rog sa-mi faceti si mie un pret la filtre: aer,polen,motorina,ulei plus ulei motor pt mondeo tdi 2000 cc,an2001,85 kw,115cp.multumesc.

25 Iul 2010, 02:28

$1 scrie:$2una ziua

Pentru ca eu sint din Constanta dar vin destul de des prin Bucuresti am citeva intrebari :
- adresa exacta sa o pun pe GPS sau coordonatele GPS
- cam la ce distanta (in minute) sinteti de Aeroportul Baneasa ?
- cum Focusul meu are 184 000 km doresc sa va intreb cit costa o verificare completa a masinii pentru 200 000 km

Adresa exacta Gherghe Titeica 85-87 ,in spatele cladirii Taxi Glucoza.
Aproximativ 15 min de aeroportul baneasa
verificare completa 60 RON

29 Iul 2010, 18:12

oferta pe PM

29 Iul 2010, 19:06

Nu vreau sa va suparati pe mine dar cum se spune prima impresie conteaza iar la mine prima impresie = neseriozitate.

Am sunat dimineata am spus ce doresc am fost pasat sa sun la un alt numar ce era inchis am revenit la primul nr am primit altul unde am sunat de mai multe ori si nu a raspuns nimeni si nici nu am fost sunat inapoi cum fac eu cind am apeluri pierdute.

Cam atit.

01 Aug 2010, 20:28

Ne cerem scuze, dar probabil am avut o zi foarte aglomerata deoarece deschidem inca un service, si avem destul de multe apeluri pierdute, nu putem sa sunam la toate , o sa angajam o secretara si mai mult ca sigur problema se va rezolva. O seara placuta

03 Aug 2010, 20:04

Se poate o oferta pentru revizia de 45000 de km la un Focus 2 , 1,6 tdci an 2008. Suplimentar discurile frana fata, placute frana fata si lichidul de frana schimbat.

05 Aug 2010, 03:13

Ofert o aveti pe pm

06 Aug 2010, 15:26

Am fost astazi sa imi fac geometria si am ramas surprins placut de baietii de acolo. Un service serios, iar Laur si Domnul Nelu au fost foarte de treaba. Recomand. O sa trec pe la voi cand ma intorc din concediu sa vedem ce trebuie facut la masinuta.
O zi buna.

06 Aug 2010, 21:52

Azi am facut revizia de 45000km la ei, operativi baietii au respectat programarea si la un pret bun. sunt ok!

08 Aug 2010, 21:24

Va multumim pentru aprecieri , iar in cazul in care apar nemultumiri, va rog sa postati tot aici ca sa luam masuri. O seara placuta va doresc.

24 Aug 2010, 11:26

Cu intarziere datorata concediului, am revenit pe topic ca sa recomand serviciile de aici celor interesati.. efectuat revizia la masina - 4 ani/aprox. 55.000km, foarte incantat de 'baieti', preturile la consumabilele motorcraft super bune, manopera de asemenea.
De acum incolo, aici voi efectua revizia si eventual alte interventii (sper sa nu fie cazul). :)

O sa revin la voi curand pentru o inspectie mai amanuntita, doar sa reusesc sa imi fac timp intr-o sambata dimineata.
Multumesc si bafta!

24 Aug 2010, 17:24

1.As dori o curatare a EGR ( preventiva , nu am mesaje de eroare ) ,si odata cu asta as vrea sa curat si furtunele de la/spre turbo eventual galeria de admisie/evacuare , mai mult ca sigur ca si asta e plina de "pasta de funingine cu ulei".Masina are 89k km.
2. Aveti tester pt diagnoza ? Ce model ( IDS , Bosch , etc.. )e si pretul pt o diagnoza va rog .
3. Aveti si vopsitorie?

L.E. EGR este in spate , sub "stregatoare "

Nu este urgent, dar informativ as vrea pe PM preturi la :

* kit distributie+kit accesorii+manopera lor
* kit ambreiaj+volanta+manopera lor

Multumesc anticipat

24 Aug 2010, 17:55

buna seara. poate ma ajutati si pe mine intr-o problema la un galaxy , 1,9 tdi.
s-a aprins pe bord senzorul de ulei - cel galben si zice sa verific nivelul uleiului.
l-am verificat, am mai completat, pe joja e maxim, dar senzorul tot nu s-a stins.
un sfat, o idee ... multumesc.

30 Aug 2010, 07:09

Pentru început tb verificat senzorul de presiune a uleiului, apoi pompa de ulei.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 30 Aug 2010, 10:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

31 Aug 2010, 06:21

Buna diineata.
Doresc sa schimb placutele de frana fata si spate la ff1 2002, 1,8tddi turnier facelift.
imi puteti da un pret piese (de origine sau FERODO)+manopera?
Multumesc

31 Aug 2010, 12:34

buna ziua. am un mic ford ka si se pare k ca ii curge lichid servo pe la caseta si are si o teava sparta (pe la imbinare, filet) tot de servo in stanga fata. cam cat m-ar costa rezolvarea problemei si care ar fi solutia pentru cutie: noua sau reconditionata? multumesc anticipat

01 Sep 2010, 09:29

$1 scrie:$2una diineata.
Doresc sa schimb placutele de frana fata si spate la ff1 2002, 1,8tddi turnier facelift.
imi puteti da un pret piese (de origine sau FERODO)+manopera?
Multumesc

Revin cu VIN si cu rugamintea de a-mi comunica pretul la piese si manopera.
WF0NXXGCDN2T22165
Multumesc
Subiect închis