de adrianmpoenaru » 05 Aug 2011, 10:15
am dus si eu focusul 1.8 tdci la sorin. ce sa spun, absolut impresionat, desi am vazut multi mecanici la viata mea. daca nu erau potaile cit viteii din curte, ceream viza de flotant in service.
omul stie perfect care e treaba cu fordurile, e atent, priceput si amuzant. din fericire pentru mine, aveam nevoie doar de o revizie de 4 ani, post garantie, asa ca nu l-am solicitat prea mult pe sorin - iar el a avut timp sa-mi arate citeva proiecte de ale lui, de la schimbarea motorului si cutiei de pe o masina pe alta pina la reparatii generale la motoare.
ce m-a convins sa revin a fost ca sorin a fost singurul mester care mi-a aspirat cu un utilaj profesionist spanul metalic din carcasa filtrului de motorina. nici nu stiam ca pot sa am asa ceva.
in plus, pretul a fost foarte decent (manopera cu "multumiri personale" cu tot, dar si cu factura si stampila, a fost mai ieftin decit filtrul de aer pe care uitasem sa-l cumpar - adica 150 de lei).
in concluzie, sorin e primul mecanic pe care pot sa-l recomand fara teama de a fi asteptat de fordisti nemultumiti in parcare.
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe
http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!