de Cristi22 » 26 Mai 2011, 14:43
Buna ziua baieti,
Nu sunt de mult timp inscris in clubul vostru,m-am inscris foarte recent.
Am o mica problema si vroiam sa aflu si sugestiile voastre legate de ea.
Nu detin un Ford in primul rand,conduc un Chevrolet Lacetti modest si destul de nou. Nu de mult timp,sa spun o luna si jumatate masina mea face un zgomot la plecarea dupa loc.Este un zgomot infundat precum un trosnit sau ''parait''(nici nu stiu cum sa-l descriu)pe care il percep numai la viteze foarte mici,prima viteza si cel mult a doua treapta la relanti sau daca ii dau turatii mici putin peste 1000RPM,daca accelerez dispare,la viteze mari nici nu se pune problema.
Nu apare mereu,asta este ciudat si mi se pare ca se accentueaza daca trec peste zone denivelate(gen treceri peste calea ferata sau santier de constructii)..M-am tot uitat si pe alte forumuri si am vazut discutii si discutii,nu am mai cerut parerea nimanui pana acum.
Tin sa mentionez ca masina mi-a fost lovita de un ''patinator'' iarna trecuta chiar in fata blocului in parcare,a fost avariata binisor in partea din spate dreapta.Avariile au fost la carenajul spate,sifonata un pic caroseria(podeaua porbagajului si aripa spate dreapta),capota portbagajului mutata,lampa spate dreapta,scutul de la rezervor sifonat si el.. Ulterior am dus-o in service dupa o tiganeala cu acel service pe baza unei piese de caroserie...in fine mi-a fost reparata si am remarcat acest zgomot exact in seara zilei cand am scos masina din service.M-am gandit ca probabil a stat in service 2 saptamani...eu stiu..m-am gandit si la altele..in fine.Eu am mai lasat-o in fata blocului si cate 3 saptamani fara sa o misc datorita jobului pe care il am,dar nu am mai sesizat acest zgomot.
Daca aveti sugestii legate de problema mea le astept.
Va multumesc anticipat!