Salut
nashule,bine ai revenit
Eu am mai intrebat si pe clubul bmw,dar nu sunt lamurit,adica oamenii au incercat sa ma ajute,dar nu sunt siguri ce spun,toti isi dau cu parerea si presupun doar
Este vorba de masina fratelui meu,BMW 316i,matale o stii deja...atasez poze ca sa arunci un ochi peste ele,poate reusim sa le identificam si sa le pot remedia,aceste minore "problemute"

Prima piesa,din ce au spus ei,ar fi sonda de temperatura,iar eu ziceam sa nu fie senzor ceva de airbag...matale ce spui ca ar fi,si unde ar trebui montata?,ca am gasito atarnand pe acolo...si la bord nu indica bine temperatura.

A doua piesa,unde unii ziceau ca pe acolo circula antigelul de la motor sa fie circuitul complet,ca circula antigel ca sa preincalzeasca clapeta de acceleratie cand e frig afara si ajuta combustubilul...matale ce crezi ca ar fi,si ce ar mai lipsi din peisaj?

Sa nu mai zic ca mai oscileaza realantiul din cand in cand...si nu m-am uitat,ce fel de bujii are si care firma se recomanda pentru el,cum la Ford se recomanda mai mult NGK,la BMW care is?